Weer eens wat anders: bordeaux in de keuken

Als je meer kleur toe wil voegen aan je keuken, denk je waarschijnlijk al snel aan accessoires zoals kookboeken, servies of wellicht een statement koelkast. Maar wie een beetje lef heeft, geeft de keukenkastjes een likje verf. Bordeaux, bijvoorbeeld!

Psst: kom met ons moodboard stiekem al een beetje in de stemming van het najaar met deze warme roodtint.

scandinavisch interieur

Van een kleurbommetje is in de woonkamer nog geen sprake. Met neutrale tinten creëer je een rustpunt in huis. Wil je toch dat beetje spanning? Denk dan na over verschillende vormen en materialen. Een item hoef namelijk geen felle kleur te hebben om je aandacht te trekken. Ook door te variëren in stijlen geef je een interieur een verrassende twist. Combineer een basic grijze bank bijvoorbeeld met een draadstoel, voor een subtiel stoer randje.

bed in de woonkamer

Heb je geen extra slaapkamer en moet je bed dus in de woonkamer? Door er een klein zithoekje van te maken, betrek je het bed bij de rest van het interieur.

>> 4 slimme manieren om je bed een plekje te geven in een studio

bordeaux keuken

Bordeaux in de keuken is zo gek nog niet, toch? Deze herfsttint geeft veel warmte, maar past tegelijkertijd ook mooi bij neutrale kleuren en hout. Ondanks dat een roodtint waarschijnlijk eng en klinkt, zie je dat het helemaal niet zo heftig hoeft te zijn.

linnen tafelkleed

Ontdek meer

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Dit vind je vast ook leuk

Meer binnenkijken? Wat dacht je van dit typisch Scandinavisch appartement met hier en daar een kleuraccent.

Stadshem

Reageer op artikel:
Weer eens wat anders: bordeaux in de keuken
Sluiten