Geert Remmelink
Geert Remmelink Kantoor 26 feb 2017

Geef je home office een boost met bronzen bureau accessoires

Als je veel thuis werkt is een fijne en goed ingerichte home office een must. Je presteert namelijk het beste in een prettige omgeving. Kan jouw werkplek wel een opfrisbeurt gebruiken? En houd je wel van een beetje luxe-gevoel? Ga dan voor bronzen bureau accessoires!

Op zoek naar inspiratie voor brons in huis? In dit Scandinavische appartement worden grijstinten gecombineerd met bronzen accenten.

Bron: West Elm

Met een bronzen lamp voeg je op een simpele manier kleur toe aan je home office. Het fijne van brons is dat het je interieur op een subtiele manier kleurrijker maakt. Een lamp kan dus al genoeg zijn om je werkplek wat op te frissen. Meer brons in je home office? Hang dan bijvoorbeeld ook een bronzen lijst aan de muur. Zo geef je de ruimte simpel en snel een elegante look!

Bron: Kinarino

Een bronzen schaar of schrijfgerei geven een subtiele metallic touch aan je werkplek. Bovendien kun je deze items gemakkelijk meenemen, zodat je ook een stijlvolle look hebt als je een dag buiten de deur werkt.

Bron: West Elm
Bron: West Elm

Bronzen items komen extra tot hun recht tegen een donkere muur. Maar als je dat iets te heftig vindt, kun je de bronzen accessoires ook combineren met donkere items of leg ze op een donkerkleurig tafelblad. Zo krijgt je werkplek een spannende en chique uitstraling.

Bezig met een totale make-over van je werkplek? Check dan even onze tips zodat je de juiste kleur voor de muren van je home office kiest!

Bron: Airows

De bronzen bureau accessoires hoeven niet perse op je bureau te staan natuurlijk. Een bronzen plankendrager geeft je werkplek een chique touch en met een bronzen stoel naast je bureau maak je echt een statement. Ideaal om een zakelijke werkplek een gezelligere uitstraling te geven!

Zie jij een bronzen look in huis wel zitten? Dan hebben we voor jou de mooiste bronzen accessoires onder de 20 euro verzameld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Geef je home office een boost met bronzen bureau accessoires
Sluiten