Jaime Andreas
Jaime Andreas Tips 21 jun 2020

Toffe dingen die je kunt doen met een boomstamschijf in je interieur

Zoek je naar een manier om je interieur interessanter en persoonlijker te maken? Ga dan voor een boomstamschijf in je interieur. Dit ziet er levendig en erg mooi uit. Tegelijkertijd is zo’n boomstamschijf lekker stevig en natuurlijk. Je kunt er veel mee doen in jouw huis.

Het lijkt een nogal heftig meubel, maar dat valt heel erg mee. Combineer het met persoonlijke items, een leuk plantje en het is helemaal af.

Dit kun je doen met een boomstamschijf

1. Een natuurlijke tafel

Een boomstamschijf valt het beste te gebruiken als salontafel in je woonkamer. Dat ziet er gaaf uit en zo’n tafel heeft vaak een comfortabele hoogte. De combinatie van een stoffen bank, een fluffy kleed en een stevige boomstam als tafel klopt gewoon.

2. Voor decoratie

Dit zie je steeds vaker voorbij komen, voornamelijk rond de feestdagen in december: een boomstamschijf als plank om decoratie op te leggen. Niet alleen leuk tijdens de feestdagen, maar het hele jaar. Een goede plek voor lekker ruikende kaarsen of droogbloemen.

3. Als bijzettafeltje

Niet alleen leuk als salontafel, maar een wat smallere boomstamschijf is ook een goede optie als bijzettafeltje of nachtkastje. Dit geeft je interieur echt een unieke sfeer.

4. Een stevige poef

Een boomstamschijf als poef klinkt een beetje hard, maar het kan echt werken! Maak met behulp van een niettang of spijkers een dikke lap stof vast aan de boomstamschijf en zet hem in je woonkamer. Geloof ons: dit staat te gek!

Hier koop je een boomstamschijf

Je vraagt je misschien af waar je boomstam meubels op de kop kunt tikken. Op bol.com vind je veel verschillende opties. Maar naast bol.com zijn er nog genoeg andere (online) winkels die meerdere opties hebben. Kijk bijvoorbeeld eens bij PuurTeak voor meerdere toffe salontafels. Helemaal verliefd zijn wij ook op deze boomstam bijzettafel van Goossens.

Meer inspiratie voor tafels

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Toffe dingen die je kunt doen met een boomstamschijf in je interieur
Sluiten