De droom van ieder kind: een échte boomhut in de slaapkamer

De droom van ieder kind: een échte boomhut in de slaapkamer

Hoe cool is deze waanzinnige houten boomhut in de kinderkamer? De Roomed redactie was in ieder geval direct verliefd – ongeacht het feit dat wij allang geen kind meer zijn. En het leukste van dit alles: deze boomhut is op maat gemaakt en bedacht door een Nederlands bedrijf: Sfeerkamers.

Scroll snel naar beneden en aanschouw dit ware kunstwerk voor in de kinderkamer.

Door hun jarenlange ervaring in de decorbouw in combinatie met hun achtergrond als houtbewerker, boomhutten bouwer en stoffeerder kunnen zij een relatief simpele kinderkamer om toveren tot een ware themakamer. De belofte van dit bedrijf is dan ook niet mis: ze verzekeren je dat wát je ook verzint, zij het met jou kunnen realiseren. Van alleen een bed in een bepaald thema of een heel nieuw concept voor een kamer en van vloerbedekking tot plafond.

De decorateurs zorgen naast het interieur, ook voor andere toffe toevoegingen. Zo kunnen zij bepaalde muurschilderingen maken waar ze 3D effecten verwerken, zodat de beleving van een kamer optimaal is.

Pssst.. naast een eigen boomhut in de slaapkamer maakt deze website ook andere interieur items op maat. Bijvoorbeeld deze gave open kast in Cowboys & Indianen thema!

MEER LEZEN

Meer bijzondere kinderkamers zien? Bekijk onze Inspiratieboost met over de top luxe babykamers.

Fotografie: Sfeerkamers