Frederique Rekers
Frederique Rekers Shopping 29 apr 2021

9 boho items die je gewoon bij de IKEA kunt vinden

Een boho stijl in jouw interieur is prachtig en hiervoor hoef je helemaal niet op zoek te gaan naar specifieke winkels. Ook de IKEA heeft namelijk prachtige boho items die niet kunnen ontbreken in jouw boho interieur.

Wij laten de items zien in dit artikel.

9 boho items die je gewoon bij de IKEA kunt vinden

Ikea biedt veel verschillende designtrends aan, waaronder ook de boho trend. De items zijn natuurlijk, veelzijdig en erg tijdloos doordat ze gemaakt zijn van onder andere rotan en hout.

1. DELAKTIG hoofdbord

Dit prachtige hoofdbord zorgt voor een zachter en warmer gevoel in jouw kamer. De natuurvezels en de afgeronde hoeken van het frame zorgen ook voor een soort industriële uitstraling. Het boho hoofdbord kost €129,- en is 160 centimeter breed.

Het hoofdbord is gemaakt van rotan. Dit natuurlijke materiaal krijgt in de loop der tijd een eigen uniek karakter.

2. KAKTUSFIKON plantenpot

Deze handgemaakte pot geeft jouw interieur echt een unieke touch. Het geeft een rustige look en brengt de natuur echt in huis. Deze plantenpot past goed in een Scandinavische inrichting.

3. KRISTINELUND spiegel

De KRISTINELUND spiegel van IKEA is gemaakt van rotan. Hij geeft veel sfeer en kan je zo overal ophangen. Hij kost €24,95 en is 61 bij 50 centimeter.

4. SNIDAD mand

Deze mand is met de hand gevlochten en heeft prachtige details. Je kan hem voor veel verschillende dingen gebruiken en is ook bestand tegen vochtige ruimtes. Voor €24,95 heb je deze rotan mand.

5. LUSTIGKURRE mand

Een handige mand die een beetje boho toevoegt in de kamer. Je kan deze mand neerzetten of leuk aan een haak hangen. De zachte vorm en kleur en het luchtige vlechtwerk biedt je een glimp op de inhoud. Hij kost €12,95.

6. NORNA stoel

Elke stoel is uniek omdat ze handgeweven zijn door ervaren vakmensen. De stoel is gemaakt van rotan en bamboe in ronde vormen en gedetailleerde patronen. De stoel kost €84,95

7. BUSKBO stoel

Nog een stoel gemaakt van rotan. Deze BUSKBO stoel is handgemaakt en erg luchtig. De stoel is stabiel, heeft een uitnodigende uitstraling en haalt de natuur echt naar binnen. Hij kost €149,-.

8. LISABO koffietafel

Deze koffietafel komt uit de serie LISABO van IKEA en het tafelblad is gemaakt van essen. Dit is een sterke houtsoort met mooie adering. De poten van massief berken geven de kamer een warme, natuurlijke uitstraling. De LISABO koffietafel kost €159,-.

Hij heeft daarnaast de internationale designprijs van Red Dot Award gekregen, snel in huis halen dus.

9. BJÖRKSNÄS5 ladekast

Deze ladekast komt uit de BJÖRKSNÄS collectie die zijn wortels in de Scandinavische handwerktraditie heeft liggen. Een klassieke, vrijstaande, slijtvaste kast met mooie details waar je veel spullen in kwijt kan.

Ook handig: bij de kast wordt een wandbeslag meegeleverd zodat je de ladekast aan de muur kan bevestigen. De kast kost €259,-.

Wat goed – IKEA verkoopt een stijlvolle luchtreiniger voor een prima prijsje

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

IKEAHouseofvedvik

Reageer op artikel:
9 boho items die je gewoon bij de IKEA kunt vinden
Sluiten