Bohemian vibes in het Parijse appartement van een ontwerpster

De bohemian vibes in dit appartement zorgen ervoor dat je direct zin krijgt in het voorjaar. Het huis wordt bewoon door Morgane Sezalory. Zij is oprichter van Sézane, een Frans modemerk dat vooralsnog alleen online verkrijgbaar is. Haar ontwerpen zijn vrouwelijk, nonchalant en elegant. En eigenlijk trekt ze die stijl ook door tot in haar appartement. Het interieur is een fijne verzameling van mooie stoffen, stijlvolle accessoires en mooie illustraties.

Wil jij net als Morgane de bohemian vibes in huis halen? Bekijk onderstaande beelden voor inspiratie en check onze tips voor een bohemian interieur.

Dat Morgane zich bezighoudt met mode, prints en textiel zien we ook duidelijk terug in haar interieur aan de vele kussens en kleden met prints. Die prints in de kussens combineert ze trouwens heel speels met illustraties in dezelfde look, zoals je hierboven ziet.

Wil je een beetje kleur in de kinderkamer, maar houd je het ook wel graag licht? Kies er dan voor om de muren voor de helft te verven. Met accessoires en decoriates, zoals pompoms, kun je nog meer kleur in de kamer brengen.

De zwarte achterwand doet de kunst in de lijsten nog beter uitkomen!

Photo credits: © Hervé Goluza for Glamour Magazine France

www.glamourparis.com

Reageer op artikel:
Bohemian vibes in het Parijse appartement van een ontwerpster
Sluiten