Dit vrolijke interieur heeft een kinderkamer om jaloers op te worden

Een licht interieur met warme, vrolijke accentkleuren. Dat klinkt wat ons betreft als een geslaagd interieur. We nemen dan ook graag een kijkje in dit Scandinavische appartement waar veel aandacht aan de accessoires besteedt is. Om nog maar te zwijgen over de prachtige kinderkamer, die de showpony van het appartement mag zijn.

Maar voordat we je de kinderkamer laten zien, kijken we even naar de rest van het interieur. Het lichte interieur met invloeden van okergeel en oud roze is namelijk ontzettend mooi ingericht.

woonkamer
woonkamer

We zien in het interieur veel warme tinten als oranje, roest en okergeel terugkomen. Hierdoor krijgt de ruimte, ondanks het gebruik van veel lichte kleuren en wit, toch een warme en gezellige uitstraling. Al helpt het natuurlijk ook om veel kleedjes en kussens op de bank neer te leggen – daarvan krijgen we spontaan zin om lekker op de bank onder een dekentje te kruipen.

Dat warme gevoel komt ook terug in de slaapkamer. Dit komt onder andere door een kleed (een vloerkleed in de slaapkamer is altijd een goed idee!), maar ook door weer het warme okergeel als accentkleur te gebruiken. Ook is er in de slaapkamer gekozen voor een kledingrek in plaats van een kledingkast. Hiermee breng je sfeer en gelaagdheid in de kamer aan – al moet je er wel op letten dat het niet te rommelig wordt.

slaapkamer
home office

In de slaapkamer zien we dat een home office niet altijd big, bold en beautiful hoeft te zijn. Soms zit ‘t ‘m juist in de eenvoud. Een eenvoudig houten bureau, een oude stoel en een paar boeken. Meer heb je eigenlijk niet nodig. Oké, een grote Schefflera om de ruimte wat kleur te geven. Wat een mooie plant is dat toch.

kinderkamer
kinderkamer

Deze kinderkamer willen we

Hoe vaker we naar deze kinderkamer kijken, hoe leuker we ‘m vinden. De accessoires in de kamer zijn perfect op elkaar afgestemd. Zo is de prachtige rotan kast een mooie aanvulling op de luchtige oudroze klamboe, en komen deze kleuren ook terug in andere items.

Kijk bijvoorbeeld naar de sterren in de vensterbank en uiteraard het kussen, dat nu een plekje op de grond heeft gekregen (laten we eerlijk zijn, hoe vaak liggen kussens op de plek waar ze écht zouden moeten liggen?).

Nog meer mooie appartementen:

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit vrolijke interieur heeft een kinderkamer om jaloers op te worden
Sluiten