Een kleurig bohemian interieur met een Scandinavische touch

Het eerste kenmerk van een bohemian interieur is het gebruik van veel kleur. Maar er is wel een duidelijk verschil tussen bonte bohemian en ‘gewoon’ bohemian. Bij bonte bohemian bestaat bijna het gehele interieur kleurige tapijten aan de wand, veel vloerkleden, planten en gemixte prints.. Een bonte verzameling dus! Maar de bohemian look kan ook op een iets subtielere manier. Evengoed met veel kleur, maar dan gecombineerd met een fijne, witte basis. Dit appartement in een heel goed voorbeeld, want in het interieur zit een Scandinavische touch verwerkt.

Bekijk voor meer inspiratie ook eens deze binnenkijker, waarbij het Scandinavische interieur een touch of bohemian heeft.

Dat kleur meer opvalt als de basis neutraal is, daar is dit appartement hét voorbeeld van! De woonkamer heeft niet alleen een bohemian interieur met Scandinavische look, maar door de vele mid-century meubelen krijgt het ook een fijne vintage touch.

>> 4 redenen om (nog) meer planten in huis te halen

De keuken zorgt voor een mooi contrast! Deze keuken is een perfect voorbeeld van een budgetkeuken die er toch heel stylish uitziet. Het voordeel van zulke gladde, houten kastjes is dat je ze ook weer snel hebt geschilderd als je toe bent aan een andere kleur. In dit appartement zou koraalrood of oranje ook echt te gek zijn!

>> Hét stappenplan voor het schilderen van je keuken

Heb jij thuis ook maar een klein balkon? In dit artikel geven we je tips hoe je toch optimaal kunt genieten van de zon. De plantenliefhebbers doen er goed aan om de plantjes en kruiden te clusteren, ofwel bij elkaar op één plek te zetten. Dat oogt een stuk rustiger én het geeft een bijzondere look. Om meer ruimte te creëren kun je accessoires en bijvoorbeeld een hangstoel of hangmat ophangen. Bekijk hier meer ‘hangende inspiratie’!

Bekijk ook: Inspiratieboost: bohemian slaapkamers

www.nooks.se

Reageer op artikel:
Een kleurig bohemian interieur met een Scandinavische touch
Sluiten