Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 7 apr 2018

Accentueer de bogen in je huis door ze te verlichten

Dit vinden we te mooi: in dit minimalistische appartement in Taiwan wordt extra nadruk gelegd op de mooie bogen in het plafond. Zo wordt de vorm van het huis (letterlijk) in de spotlights gezet.

Voordat het huis door Che Wang Architects opnieuw ontworpen werd, bestond het appartement uit veel meer kamers. Om een grote open ruimte te creëren werden alle muren gesloopt. De bogen werden toegevoegd om de ruimte extra interessant te maken. In onze ogen is dat zeker gelukt.

roomed-verlichting-bogen

Het principe less is more heeft bij het inrichten van het appartement een grote rol gespeeld. Alles is zo clean mogelijk gehouden en zelfs de kasten zijn weggewerkt in de muren.

Rond

In het interieur is veel gebruikt gemaakt van ronde vormen. Zo wordt de vorm van de bogen nog eens extra geaccentueerd. Let bijvoorbeeld eens op de bijzondere tafels die door het hele appartement te vinden zijn, de ronde lamp, de bovenkant van de stoelen en de grijze bankjes in boemerang-vorm.

Nog meer minimalistische interieurs:

In een minimalistisch interieur mag wat ons betreft een stijlvolle marmeren eettafel niet ontbreken. Wil je toch wat gezelligheid in je minimalistische interieur terugbrengen? Ga dan voor deze tips.

Bron: Contemporist
Fotografie: Te-Fan Wang, Studio Millspace

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Accentueer de bogen in je huis door ze te verlichten
Sluiten