Estelle Beukman
Estelle Beukman Wooninspiratie 31 jan 2018

Een mini boerderij met een enorme stenen kelder uit de 19e eeuw

Kleine huisjes zien er altijd schattig uit, niet waar? Wij hebben een mini boerderijtje gevonden – oke niet helemaal, maar het lijkt erop – die echt heel cute is. Het ziet er super klein uit, maar zodra je de 19 eeuwse stenen kelder ziet, gaat er een wereld voor je open.

Als we het dan toch over schattige huizen hebben: deze houten blokhut in de sneeuw vind je ook vast leuk.

kleine boerderij

Ik zei het toch: kijk hoe schattig de voorkant eruit ziet! Om binnen te komen neem je de enkele deur die je rechts ziet. Als je van binnen naar de tuin wilt, moet je twee openslaande deuren (de groene buitendeur en de grijze binnendeur) door. Waarom er twee zijn weten wij ook niet, maar het is wel veilig!

moderne kroonluchter

De prachtige wenteltrap steelt de show in dit appartement, net als de trap in dit appartement. De trap brengt je naar de kelder of naar de slaapruimtes boven. De leren ligstoel mag er trouwens ook zeker wezen.

In zo’n mini huisje hoort natuurlijk een kleine keuken. Het licht valt via de bovenverdieping binnen. Je kunt dit hieronder in de gallery onderaan dit artikel goed zien.

oude stenen kelder

Wat is de stenen kelder mooi hè! Het heeft een typische 19 eeuwse stijl, net als de oude torenkamer in dit appartement. Je kunt aanschuiven aan de prachtige ‘Ghost’ stoelen van Kartell om een wijnproeverij te houden met een stel vrienden. Ook hier is de wenteltrap een eyecatcher!

Meer zien

Klik op de afbeelding om deze te vergroten en de slideshow te starten.

Bron: Fantastic Frank

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een mini boerderij met een enorme stenen kelder uit de 19e eeuw
Sluiten