Style tip: gebruik boekenpagina’s als behangpapier of decoratie

Twijfel jij welke kleur je de muur moet verven of kun je niet het perfecte stukje behang vinden? Maak dan je eigen ontwerp met (vintage) boekenpagina’s. Supersimpel en lekker oud-romantisch.

Scheur je liever niet de bladzijdes uit jouw favoriete boeken? Je kunt ze gelukkig op meerdere manieren stylen in je interieur, zónder met de schaar aan de slag te gaan.

Boekenpagina’s als behangpapier zijn een originele manier om je muur een nieuwe look te geven. Het liefst vintage boeken, voor die ultieme nostalgische look. Je kunt een oud boek voor een prikkie scoren op de rommelmarkt of wellicht heeft je oma op zolder nog een aantal exemplaren liggen.

Ook leuk: behang een muur met de pagina’s van je favoriete boek!

De liefhebber van woorden gaat voor pagina’s met letters, de muzikant voor een muziekboek en de liefhebber van de natuur gaat voor een botanisch schrift. Je hoeft natuurlijk niet je gehele muur te bedekken, maar kunt ook een moodboard maken. Een simpele bladzijde wordt zo een kunstwerkje!

DIY tip: Geen botanisch boek bij de hand? Gebruik oude pagina’s uit een boek als printpapier om er een andere afbeelding op af te drukken, zoals dus bloemen en planten. Zo maak je gemakkelijk je eigen kunstwerkje voor aan de muur en heb je toch nog dat oud-romantisch gevoel! Plak het vast met washi tape, hang het aan een klem voor een nonchalante vibe of lijst ze in voor een meer luxe look.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Style tip: gebruik boekenpagina’s als behangpapier of decoratie
Sluiten