Wauw – Bloomon en het Van Gogh Museum lanceren een Flowergram

Ben je – net als wij – gek op zonnebloemen, en ben je stiekem ook een beetje teleurgesteld dat het zonnebloemseizoen nu echt voorbij is? Niet getreurd: met de nieuwe samenwerking tussen bloomon en het Van Gogh Museum wordt dat zonnebloemseizoen verlengd, gewoon in je eigen woonkamer.

Bloomon en het Van Gogh Museum lanceren samen de nieuwste Flowergram: de Sunflower edition. Alle droogbloemen in het stukje zijn geïnspireerd op de werken van Vincent van Gogh – en dat zorgt voor een heel vrolijk design met veel geel.

bloomon van gogh museum flowergram sunflower edition
Bron: bloomon

Cadeautip: Flowergram Sunflower edition

In totaal krijg je twaalf droogbloemen die je zelf een mooi plekje kunt geven op het stevige houten podium. Tarwegras, korenbloemen, de zaaddoosjes van juffertjes, en uiteraard zonnebloemen krijgen zijn te vinden in het design. Doordat de bloemen geen vaste plek op het podium hebben, kan je jouw eigen creativiteit de vrije loop laten gaan.

Ben je uitgekeken op de compositie? Dan zet je de droogbloemen gewoon in een andere volgorde. De stelen kunnen wat schuiner, de grote zonnebloemen kunnen naar voren (of juist naar achteren).

Een kijkje achter de schermen

In de onderstaande video vertelt Lucinda van der Ploeg, bloemstylist bij bloomon, hoe het design van deze vrolijke Flowergram tot stand is gekomen. Een leuk kijkje achter de schermen.

De Flowergram Sunflower edition is vanaf nu verkrijgbaar via de webshops van bloomon en het Van Gogh Musuem. Wil je ‘m liever eerst in het echt zien? Vanaf 9 oktober is ‘ie ook verkrijgbaar in de museumwinkel van het Van Gogh Musueum in Amsterdam.

Een Flowergram kost €19,95 en past gewoon door de brievenbus – ook leuk om als cadeau te geven dus.

Meer over droogbloemen, dé interieurtrend van 2020

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wauw – Bloomon en het Van Gogh Museum lanceren een Flowergram
Sluiten