4 prachtige vaas-boeket-combinaties die in elk interieur de show stelen

Een mooie bos bloemen wordt nóg mooier met de juiste vaas. Wat is er dan nog handiger dan een guide waarin de laatste trends opgesomd staan, zowel op gebied van vazen als van bloemen? Met de slogan “laat je interieur tot leven komen” bundelen bloomon en fonQ hun krachten.

Met als resultaat vier prachtige vaas-boeket-combinaties die we graag met jullie delen. Zo kan je jezelf trakteren op een prachtig boeket, inclusief bijpassende vaas.

4 vazentrends van bloomon en fonQ

Waarom je jezelf soms eens moet trakteren op een mooie bos bloemen? Art director van bloomon, Ferdinand Belfor, legt het mooi uit: “Bloemen brengen je interieur tot leven. Je bos ziet er op dag één heel anders uit dan op dag tien. Iedere keer weer een andere bos op tafel geeft zoveel luxe, en soms ook een heel nieuw uiterlijk aan de rest van je huis: het is een soort betaalbare verbouwing.”

Daarom stelden bloomon in samenwerking met fonQ de vase trend guide samen. Vier trends, vier mooie vazen en vier bijpassende bossen. Hiermee laat je je interieur écht tot leven komen deze herfst.

bloomon fonq vaas, boeket, herfst 2021

Graphic Green

Deze vaas van Pols Potten schreeuwt design. Samen met een opvallende bos bloemen is het een echte eyecatcher in je interieur, en laat dat maar aan de Deluxe bos van Bloomon over. Door de traptredes aan de onderkant van de vaas, kan je goed met de verschillende hoogtes spelen.

bloomon fonq vaas, boeket, herfst 2021

Abstract Print

Donkere contrasten, warme materialen en kunstige vormen – ze zorgen voor geborgenheid en warmte in huis, en dat is precies wat deze opvallende vaas van HKliving ook doet. Eigentijds, artistiek en een goede combinatie met de Bloomon Atelier bos.

Haha – met deze vaas voeg je een beetje humor aan jouw interieur toe

bloomon fonq vaas, boeket, herfst 2021

Bold Pastel

Deze mierzoete vaas heeft een vleugje humor, precies waar wij van houden. De vaas is van Muuto Kink, een merk dat bekend staat om zijn blikvangers. Zet ‘m op het midden van de salontafel en de speelse elementen van de vaas creëren een oase van rust, helemaal in combinatie met de compacte Pixie bos.

bloomon fonq vaas, boeket, herfst 2021

Ceramic Calm

Omdat verbinding met de natuur belangrijker dan ooit is, zien we klassieke, warme tonen en natuurlijke materialen terug in deze trend. De keramieken vaas Bolia heeft organische vormen en aardse kleuren, waardoor ‘ie goed matcht met de Original bos door het luchtige en speelse design.

De verschillende boeketten van bloomon vind je hier op de website.

7 originele ideeën met droogbloemen (in plaats van in een vaas zetten)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
4 prachtige vaas-boeket-combinaties die in elk interieur de show stelen
Sluiten