Bloomon Flowerstone: droogbloemen in huis, maar dan nét een tikkie luxer

Droogbloemen zijn hot. Maar eerlijk is eerlijk, we begrijpen het ook als je inmiddels een beetje uitgekeken bent op die standaard bos-droogbloemen-in-vaas. Als je het met de feestdagen nét een stukje luxer aan wilt pakken, dan hebben we de bloomon flowerstone voor je gevonden. Stijlvol, luxe en hartstikke betaalbaar (ook belangrijk).

Het cadeau voor de feestdagen

De flowerstone is te koop voor €29,95 per stuk. Je betaalt er dus ongeveer even veel voor als voor een flinke bos droogbloemen en dat is hartstikke prettig. Door deze prijs is het ook een leuk cadeau om te geven met de feestdagen.

Het is overigens geen cadeau dat door de brievenbus past. Nee, met de flowerstone haal je echt een pronkstuk in huis. De hoogte van de droogbloemen is gemiddeld 60 centimeter, wat het een echte eyecatcher maakt. Gemiddeld bevat de flowerstone zeven droogbloemen om in de steen te steken.

> Ook lezen: Kerstcadeaus voor in je interieur die je wilt geven óf op je verlanglijst wilt

droogbloemen bloomon flowerstone
Bron: bloomon

De Holiday edition

Voor de feestdagen raden we de Holiday flowerstone aan. Dit is een limited edition die speciaal voor het feestseizoen ontworpen is. Wat je kunt verwachten? Onder andere de volgende bloemen:

  • Een burgundy rode protea
  • Een feestelijke rozenbotteltak
  • Gouden kerstballen van gedroogde Linum

Het voetstuk van de flowerstone is exclusief door bloomon ontworpen, en wordt handgemaakt door Royal Goedewaagen Nederland. Doordat alle stenen met de hand geverfd worden in een bijpassende kleur bij de bloemen (aubergine in dit geval), zijn alle stenen net een beetje anders.

Is aubergine niet helemaal jouw kleur? Bekijk dan Light Harvest eens, wellicht staat die beter in jouw interieur.

droogbloemen bloomon flowerstone
Bron: bloomon

Meer cadeaus voor de feestdagen

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Bloomon Flowerstone: droogbloemen in huis, maar dan nét een tikkie luxer
Sluiten