Jaime Andreas
Jaime Andreas Planten en bloemen 23 jun 2020

Wat goed – dit boeket bestaat volledig uit duurzame Nederlandse bloemen

Een mooie bos bloemen kan je interieur een stuk kleurrijker en vrolijker maken. Goed nieuws voor fans van een goed boeket bloemen. Bloomon lanceert een boeket van alleen maar biologische bloemen. Niet alleen staat deze bos prachtig in je interieur, maar het is ook nog eens heel duurzaam.

Tot eind september kun je bij Bloomon een boeket bestellen dat bestaat uit 100% biologische bloemen. We weten natuurlijk allemaal al dat bloemen hartstikke goed voor je zijn<, maar het kopen van dit boeket is ook nog eens duurzaam en goed voor de bloemenindustrie.

Duurzame biologische bloemen

Voor het biologische boeket van Bloomon werkt het bedrijf samen met veel Nederlandse biologische kwekers die alleen biologische bestrijdingsmiddelen gebruiken. Daarnaast voldoen ze ook nog eens aan het Skal-certificaat. Dat houdt in dat een onafhankelijke organisatie toezicht houdt op hoe biologisch deze kwekers zijn.

Naast het certificaat en de biologische bestrijdingsmiddelen, maar veel van deze kwekers ook gebruik van duurzame energie in hun kassen.

Dus niet alleen is het boeket bloemen biologisch én ziet het er prachtig uit, met deze speciale bos support je ook nog eens lokale Nederlandse kwekers. Roomed vindt het fijn om lokale ondernemers te steunen. Zeker in tijden waarin kleine bedrijven het lastig kunnen hebben.

biologische bloemen van bloomon
Bron: Bloomon

Een zomerse bos

De Bloomon Bio-bos is het aller eerste 100% biologische boeket van Bloomon en het is gevuld met heerlijke zomerse vrolijke bloemen. Het boeket bestaat uit vele blauwe, gele en lichtroze bloemetjes waaronder prachtige pioenrozen en korenbloemen die zorgen voor een speels effect.

Momenteel is alleen dit zomerse biologische bloemen boeket verkrijgbaar, maar in de komende maanden volgen nog twee andere boeketten. Namelijk eentje voor de nazomer en een boeket met een herfstthema.

Helaas is er van ieder boeket wel een beperkte oplage beschikbaar doordat het op een duurzame wijze wordt geproduceerd. De Bio-bos is momenteel verkrijgbaar via de website van Bloomon en kost €24,95. Als je wilt kan je daar ook nog een persoonlijk kaartje of een mooie vaas bij bestellen. Dat maakt het plaatje helemaal compleet!

Meer over bloemen in je interieur

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wat goed – dit boeket bestaat volledig uit duurzame Nederlandse bloemen
Sluiten