Wauw! Bloomon lanceert een nieuwe lijn met unieke, experimentele boeketten

Houd jij ervan om verrast te worden, én word je altijd gelukkig van een verse bos bloemen op tafel? Dan is de nieuwe bloomon Atelier bloemenlijn echt iets voor jou. Je weet één ding zeker: elke twee weken staat er een prachtige bos bloemen in jouw interieur te shinen.

De standaard boeketten van bloomon kennen we allemaal. Prachtige speelse veldboeketten in allerlei contrasterende kleuren, de ene bloem nog mooier dan de andere. Maar heb je liever iets spannenders in huis? Bloomon presenteert nu bloomon Atelier, een nieuwe lijn van boeketten waar we heel vrolijk van worden.

Bloomon Atelier
Bron: Bloomon

Het leuke van deze service: elke twee weken word je totaal verrast. Je weet van te voren namelijk niet wat voor boeket je krijgt. Wordt het boeket deze week hoog, of juist heel breed? Welke kleuren komen er op de eetkamertafel, en welke bloemen zitten er in het boeket? Dat maakt het ontvangen van het boeket elke weer een feestje.

Een uniek boeket in huis met bloomon Atelier

Vergelijk het met een verrassingsmenu in een sterrenrestaurant, waar je de chefkok vertrouwt om iets heerlijks op tafel te zetten. De creaties uit het bloomon Atelier zijn stuk voor stuk uniek. De look and feel van elk boeket is daarmee anders. Heel bijzonder!

Roomed’s Sharon heeft afgelopen week al een sneak peek gehad, en wauw, er zitten prachtige boeketten tussen. Een greep uit onze favoriete boeketten:

bloomon atelier
Bron: Bloomon
Bloomon Atelier
Bron: Bloomon
Bloomon Atelier
Bron: Bloomon

De boeketten komen het beste tot hun recht in één van de drie verschillende vazen. Om het je makkelijk te maken, heeft Bloomon een vazenpakket samengesteld met deze drie vazen. Deze koop je voor een introductieprijs van €29.

Schijf je in voor de wachtlijst

Ben jij ook geïnteresseerd in de bloomon Atelier boeketten? Op bloomon.nl/atelier kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor de wachtlijst van deze nieuwe lijn. De eerste klanten ontvangen in de week na 26 september al hun eerste bos. Vanaf november wordt bloomon Atelier in heel Nederland bezorgd.

Een bloomon Atelier bos kost €25,95 (inclusief bezorging) en is te verkrijgen op basis van een flexibel abonnement. Dat betekent dat je je abonnement altijd kunt switchen, pauzeren of stopzetten. Je zit nergens aan vast.

Meer lezen over mooie bloemen en boeketten?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wauw! Bloomon lanceert een nieuwe lijn met unieke, experimentele boeketten
Sluiten