Estelle Beukman
Estelle Beukman Wooninspiratie 17 jan 2018

Deze blokhut middenin een witte wereld is perfect voor de winterliefhebber

Een heerlijk houten blokhut in een omgeving waar je u tegen zegt. Het eerste wat je ziet zodra je wakker wordt zijn prachtig wit gesneeuwde bergen. Dit is hét ideale stulpje voor de ski-fans. Haal die skies dus maar uit de kast; jij bent klaar voor de hoogste piste.

Dit huis is ook te gek voor als je van wintersport houdt! Met maar liefst 14 vrienden kun je heerlijk genieten.

witte sneeuw
blokhut in de bergen

Wat een geweldige omgeving hè! Een verse laag sneeuw, een helderblauwe lucht en een stralend zonnetje op de achtergrond; beter kan niet. Dit fijne blokhutje ligt in Zweden.

vierkante ramen

De binnenkant van de hut is volledig van hout. Leuke kussens en plaids op de bank en het totaal ziet er super leuk en knus uit. Wij zouden hier wel een weekje kunnen vertoeven!

houten wanden

De blokhut is niet groot. Zoals wij dan altijd zeggen: klein maar fijn. De televisie is geplaatst op een houten wand, waardoor de woonkamer en de eetkamer zich niet helemaal in dezelfde ruimte bevinden. Het heeft ook wel iets leuks toch, lekker knus.

houten muren

Ook kan het hout niet ontbreken in de badkamer. Het heeft een bijzondere uitstraling en je woont ook nog eens super duurzaam. Twee vliegen in één klap. Dit gebouw is het hoogste, maar ook het duurzaamste gebouw gemaakt van hout!

houten sauna

Na het zien van de witte wereld op je snowboard kun je heerlijk genieten van een warme sauna. Dit heb je wel verdiend na al die bergen.

Meer zien

Bron: Bjurfors.se

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze blokhut middenin een witte wereld is perfect voor de winterliefhebber
Sluiten