Lotte Wullems
Lotte Wullems Trends 19 aug 2017

Trend alert: vrolijke en charmante bloempotjes met een gezicht

Als je mij vraagt wat onmisbaar is in je interieur, dan zeg ik zonder twijfeling een plantenhoek. Een fijn plekje op de vensterbank, een laag bankje of in het midden van je dressoir waar je een bonte familie aan bloempotjes, vaasjes en groen verzamelt. Maakt jouw hart inmiddels ook al sprongetjes van geluk? Dan heb ik een nieuwe must-have om aan jouw plantenwalhalla toe te voegen: bloempotjes met gezichtjes.

Ik heb mijn favorieten voor je op een rij gezet, ínclusief shopadres. Tijd voor een familie-uitbreiding!

Flower me Happy Pot

Flower me Happy Pots

Liefde voor het vertellen van verhalen en humor staan centraal in de ontwerpen van het Deense designduo Meyer-Lavigne. Hun Flower me Happy Pots-collectie bestaat uit aandoenlijke bloempotjes met elk een eigen persoonlijkheid. Esmeralda is een warmbloedige vrouw met een groot hart, Frede is een beetje een sullig karakter maar heeft wel veel charme en Lotta is een stoere chick met een zwak voor bloemen. Hebben!

Where to shop
De officiële webshop van Meyer-Lavigne.

Kitsch Kitchen

¡Viva México!

Deze familie is geïnspireerd op het kleurrijke Mexico en ontworpen voor Kitsch Kitchen door de Zweedse designer Ingela P. Arrhenius. Welk kapsel geef jij deze señor en señora?

Where to shop
De officiële webshop van Kitsch Kitchen.

Berries for Bella

Eigenaresse Anna maakt (hangende) bloempotjes van keramiek en decoreert deze met een fijne tekening van lieflijke gezichtjes. Gemaakt in Engeland, geïnspireerd door Scandinavisch Design.

Where to shop
De officiële Etsy-shop van Berries for Bella

Blijf op de hoogte van de laatste interieurtrends

Kijk hier voor de laatste must-haves.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Trend alert: vrolijke en charmante bloempotjes met een gezicht
Sluiten