Hebben: dit zijn de leukste upgrades van jouw standaard bloempot

Dat de Roomed redactie een tikkeltje geobsedeerd is door kamerplanten mogen we geen geheim meer noemen. We inspireren je vandaag dan ook weer graag met een artikel over hoe je planten het beste in je interieur kunt laten uitkomen, ook als je géén standaard bloempot meer aan wilt schaffen.

Een plant stop je in een pot. Althans; dat is voor veel mensen de meest logische gedachte. Maar wist je dat er nog onwijs veel andere nóg leukere manieren zijn om je planten in je interieur te verwerken? Je kunt je planten ophangen, de hoogte in brengen met een lange plantenstandaard, of ze bijvoorbeeld wikkelen in een stijlvolle (en budget friendly!) papieren zak. Watch and learn.

4 alternatieven voor de bloempot binnen

1. Staande plantenstandaard

Laat je plant extra op vallen door deze in een (hoge) plantenstandaard te zetten. Een bloempot met plant op de grond zetten is eigenlijk alleen maar leuk als je een grote of hoge plant hebt. Heb je een kleinere plant? Ga dan de hoogte in met een mooie standaard.

2. Hangplanten

Hangplanten zijn helemaal hip! Wat we vaak tegenkomen is de macramé plantenhanger. Helaas is deze manier van planten ophangen de laatste tijd overal zó populair dat bijna iedereen er wel eentje heeft en het dus niet echt de meest originele bloempot keuze is.

Wij zouden nu bijvoorbeeld eerder gaan voor een leren plantenhanger, zoals op de afbeelding hierboven. Stoer en stijlvol tegelijkertijd.

3. Papieren zak

Een papieren zak klinkt misschien wat armoedig, maar dat is absoluut niet het geval! Door je plant in een papieren zak te zetten vang je twee vliegen in één klap. Je bespaart namelijk geld en creëert tegelijkertijd een stoere en ietwat nonchalante look in je interieur! Do we need to say more?

4. Kistjes

Oh boy, wij houden van kistjes op de Roomed redactie. Scoor ze bij de kringloop voor een leuk prijsje, en je hebt de perfecte bloempot voor je planten. Leuk om neer te zetten, maar stiekem ook fantastisch om er een hanger van te maken..

Meer lezen over de leukste kamerplanten om ín die bloempot te zetten?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hebben: dit zijn de leukste upgrades van jouw standaard bloempot
Sluiten