Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 9 mrt 2018

Het bloemetjesbehang steelt de show in dit appartement

Soms komen we appartementen tegen die we graag met jullie willen delen. Zoals dit Scandinavische appartement met een wel heel bijzonder behangetje. Een hoge lambrisering en een druk bloemetjesbehang: twee ingrediënten die we over het algemeen niet graag bij elkaar zien. Het klinkt namelijk als het interieur van je oma. Maar we geven het eerlijk toe: het interieur van dit appartement kan het allebei hebben.

In plaats van een witte, grijze of andere subtiele kleur muur, koos de eigenaar van het huis voor een grijsblauw bloemetjesbehang. En het staat nog mooi in het interieur ook.

bloemetjesbehang

Één geheel

Een fijn detail: de kleur van het behang is ook subtiel doorgevoerd in de slaapkamer. De keuken is juist heel basic zwart/wit gebleven. De prachtige houten vloer maakt het geheel af. Dit zorgt ervoor dat het hele appartement één geheel wordt. En daar houden we van.

bloemetjesbehang
bloemetjesbehang

Subtiele accessoires

Het is mooi om te zien hoe de accessoires in het appartement heel subtiel van kleur gehouden zijn. Alleen zwart, wit, grijs en af een toe een houten detail komen naar voren. Over het algemeen is het namelijk belangrijk om óf voor een druk patroon op de muur te gaan, óf te kiezen voor drie verschillende materialen in je huis. Tenminste, die regel geldt natuurlijk als je niet van een ‘over de top’ interieur houdt.

Meer tips nodig om je behang met een printje te combineren met de rest van je interieur? We schreven er al eens eerder een artikel over.

Meer zien?

Bron: Bjurfors

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Het bloemetjesbehang steelt de show in dit appartement
Sluiten