Tof – déze bloementrend gaan we aankomende zomer vaak zien

Bloemen fleuren onze werkplekken op, brengen plezier in huis en zijn een mooi cadeau om te geven. Er zijn een paar bloementrends die we deze zomer vaak terug gaan zien en guess what? Wij gaan de mooiste en meest bijzondere bloementrend met jullie delen.

Hiermee geven we de zomer dit jaar extra kleur, let maar op.

De bloementrend van deze zomer

Bloemen geven extra kleur in onze huizen en één ding is zeker als het om de bloementrends gaat van dit jaar: fel, feller felst is waar het om gaat.

Gedurfde kleuren (met name fel geel) komen veel terug maar ook exotische bloemen zijn populair. Ze halen het gevoel van vakantie naar binnen. Benieuwd naar de meest bijzondere bloementrend? Lees dan snel verder.

Bloemenkransen als meest bijzondere bloementrend

We vallen meteen met de deur in huis: de meest bijzondere bloementrend van dit jaar zijn bloemenkransen. Kransen zijn zeker niet alleen voor Kerst en dat is maar goed ook want ze zijn prachtig.

In het afgelopen jaar zijn zijn de zoekresultaten van bloemenkransen met 84% gestegen. Het leuke eraan is dat elke krans uniek is en als je een beetje creatief bent kan je er ook nog eens een zelf maken.

Kransen geven veel sfeer en zijn nét iets specialer dan dat gewone bosje bloemen op tafel. Ren snel naar je lokale bloemist in de buurt en kies een mooie seizoensgebonden krans uit.

Stemmingen en huisdierproof

Naast felle en exotische bloemen komen ook kalmerende en ontspannende boeketten dit jaar aan onze muur te hangen. Gele zonnebloemen stralen bijvoorbeeld vrolijkheid en positiviteit uit, iets wat we dit jaar meer dan ooit nodig hebben.

Naast dat een boeket ons vrolijk moet maken is het ook belangrijk dat het ‘huisdierproof’ is. De zoekopdrachten naar hondenvriendelijke bloemen is enorm gestegen het afgelopen jaar.

Huisdieren en kamerplanten: deze kamerplanten zijn sowieso veilig om in huis te halen

Mocht je voor jouw boeket nog een leuke vaas nodig hebben, ga dan voor een vaas van klei. Dit is ook een grote bloementrend in het interieur. Volgens de bloemexperts zullen natuurlijke aardetinten zoals bruin, terracotta en grijstinten het meest populair zijn.

Droogbloemen

Ze waren in 2019 al heel populair en dat zijn ze nog steeds. Dat snappen we helemaal want ze zijn prachtig. Met name pampagras is erg in trek en bloemisten raden het aan om ze te stylen met konijnenstaartgras, lavendel en rozen.

Wat dacht je van een bloemenkransen met gedroogde bloemen zoals hierboven? Erg origineel en mooi om naar te kijken.

Floriografie: deze betekenis schuilt er achter jouw bosje bloemen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Apartment Therapy

Reageer op artikel:
Tof – déze bloementrend gaan we aankomende zomer vaak zien
Sluiten