Fleur je eetkamer op met een bloemenkroonluchter

Je kunt kiezen uit duizenden verschillende lampen voor boven je eettafel, maar wat dacht je van hangende bloemen? Een bloemenkroonluchter maakt je eetkamer kleurrijk en vrolijk. Je kunt gaan voor een winterse variant met takken en witte bloemen, maar ook voor een vrolijke lichte zomerse kroonluchter.

Wil jij toch gewoon een lamp, maar wel in de vorm van een kroonluchter? Check dit dan even.

bloemenkroonluchter
We are schout

Moet je al die kleurtjes eens zien, heel gezellig! Match de kleuren van de bloemen met andere materialen in je eetkamer. Dit zorgt ervoor dat de ruimte één geheel is. Op de foto hierboven kun je dit mooi zien.

bruiloft
Stylemepretty

Deze tafel met hangende bloemen is natuurlijk wel heel extreem (misschien leuk voor een feestdiner), maar wij willen laten zien dat als je een echte kroonluchter iets te veel knutselwerk vindt, je het jezelf ook wat gemakkelijker kunt maken. Je kunt de bloemen bijvoorbeeld samen met andere elementen mooi neerleggen op een houten balk. Je creëert op deze manier sfeer én warmte en het scheelt een hoop gedoe.

Met deze tips laat je bloemen trouwens sneller uitkomen!

kroonluchter van bloemen
Homedeco

Deze bloemenkroonluchter vinden wij heel tof. De fleurige bloemen zijn vrolijk en elegant, maar het bollenkistje maakt het ook een tikkeltje stoer. Verder is de ruimte vrij strak en wit. De bloemetjes fleuren de boel een beetje op!

bloemen tuin
Decorfacil

Voor in de zomer is een kroonluchter van bloemen ook heel gaaf voor buiten. Je kunt natuurlijk bloemetjes in de tuin planten, maar het is nog veel origineler om dit boven je eettafel te doen.

hangende bloemen
Elprotocoloestademoda

Meer lezen

Ben jij gek op bloemen? Dan is dit echt je droomhuis. Check it out!

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
Fleur je eetkamer op met een bloemenkroonluchter
Sluiten