Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Interieur 19 nov 2019

Ga voor meer drama in je interieur met indrukwekkend bloemenbehang

Waar we in real life drama het liefste vermijden, vinden we het over het algemeen wél fijn om een beetje drama in ons interieur toe te voegen. Lees: donkere kleuren, grote prints en warme, rijke kleuren. Dit bloemenbehang checkt al die punten feilloos af.

Misschien was het je al opgevallen dat muurschilderingen een grote trend aan het worden zijn. We zien ze overal voorbij komen op Instagram en Pinterest, maar ook in verschillende woonmagazines. Als je geen muurschildering op de muur wilt, maar wél een indrukwekkende afbeelding, dan is onderstaand behang misschien wel iets voor jou.

bloemenbehang slaapkamer
Bron: Murals Wallpaper

Indrukwekkend gedetailleerd bloemenbehang

Dit behang is speciaal voor jou, als je van gedetailleerde bloemen houdt (en eerlijk is eerlijk, vinden we dat allemaal niet hartstikke tof?).

Onze favoriete plek voor dit dramatische behang is ongetwijfeld de slaapkamer, zoals je in de afbeelding hierboven kunt zien. De accessoires en het dekbedovertrek zijn perfect gematcht met de kleuren van het behang, wat de kamen wat ons betreft helemaal perfect maakt.

bloemenbehang
Bron: Murals Wallpaper

Maar als we een beetje out of the box denken, zou dit behang het ook heel goed doen in de gang of in de hal. Hóé tof is het als deze prachtige, indrukwekkend grote bos bloemen het is eerste wat je zien als je je huis binnen komt? Wij zouden het wel weten.

De kosten van dit mooie bloemenbehang

Aan dit bloemenbehang zit wel een prijsje – €37,20 per vierkante meter, om precies te zijn. Dat is bijna €100 per meter muur (als je het snijverlies meerekent). En nee, dat is niet goedkoop. Maar eerlijk is eerlijk: voor dit behang zouden we dat geld zo uitgeven. Je koopt dit behang in de webshop Murals Wallpaper.

Andere voorbeelden van mooi behang in huis:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ga voor meer drama in je interieur met indrukwekkend bloemenbehang
Sluiten