Dit zijn de mooiste bloemen voor Valentijnsdag (en geen standaard bosje rozen)

Ah, de liefde hangt in de lucht! Het is deze week Valentijnsdag. En hoe hard je vriendin ook schreeuwt dat ze het cheesy vindt: iedere vrouw maak je blij met een bosje bloemen. Wil je het iets origineler aanpakken dan rode rozen? Dit zijn de mooiste bloemen voor Valentijnsdag (en eigenlijk elke andere dag).

Handig ook: 7 tips om zo lang mogelijk van je bos bloemen te genieten

lelie
Mitt Vita Hus

Lelie

De lelie staat voor liefde, vrouwelijkheid en puurheid. Wist je dat deze bloem vroeger door de Romeinen werd gebruikt als vulling in kussens en dekens, vanwege haar lekkere geur? Het is de verspreider van de liefde en daarmee het perfecte Valentijnscadeau.

ranonkel
Bloem marie

Ranonkel

Klinkt als Karbonkel (zijn er meer mensen die een trauma aan Ik Mik Loreland hebben overgehouden?), maar gelukkig houdt daar de vergelijking op. De ranonkel komt in veel verschillende kleuren en geeft je een echt lentegevoel. Wist je dat deze kleur voor charme staat?

anemoon
Camille Styles

Anemoon

Een lieflijk lentebloemetje. De anemoon komt uit een kleurrijke familie en staat voor zorgzaamheid, eerlijkheid. Bovendien zeg je met deze bloem ‘ik wil graag bij je zijn’ – hoe romantisch?

Magnolia
Residence

Mangnoliatakken

Wil je het eens echt anders aanpakken? Bloesemtakken, zoals de Magnolia, staan ook prachtig in een vaas. Deze roze bloem staat voor liefde voor de (beginnende) natuur.

veldboeket valentijnsdag
Hoeg Moller

Een veldboeket

Kun je niet kiezen? Combineer dan verschillende soorten bloemen in een mooi veldboeket.

>> met deze tips stel je zelf het perfecte veldboeket samen

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit zijn de mooiste bloemen voor Valentijnsdag (en geen standaard bosje rozen)
Sluiten