Jaime Andreas
Jaime Andreas Planten en bloemen 21 mrt 2020

Hebben: deze bloemen blijven het langste mooi

We love flowers. Het is een simpele manier om je interieur op te vrolijken en een levendige vibe te geven. Toch is het fijn als je de bloemen niet iedere week hoeft te vervangen. Dat hoeft ook niet! Er zijn een aantal bloemen die lekker lang meegaan en nog prachtig zijn ook.

Van deze sterke bloemen geniet je dus extra lang. Niet alleen vrolijken bloemen je interieur op; je krijgt er ook nog eens een beter humeur door.

Deze bloemen blijven lang mooi

Chrysanten

Ja, Chrysanten werden altijd een beetje als oubollig beschouwd, maar het is tijd om deze bloemen van dat imago af te helpen. Vanaf nu zijn Chrysanten weer hip. Het zijn namelijk toffe kleurige en vrolijke bloemen. Bovendien gaan ze ook lekker lang mee.

Chrysanten gaan nog langer mee als je iedere dag een stukje van de steel afsnijdt. Koop dus chrysanten met een lekker lange steel.

Anthurium

Een prachtige bloem, met een tropisch uiterlijk. De bladeren van Anthurium komen in alle kleuren van de regenboog. Van imposant rood tot rustigere kleuren als groen, roze of wit. Sommige bloemen hebben zelfs meerdere kleuren. Echt een bloem om vrolijk van te worden.

Calla

Ook de statige Calla, ook wel Aronskelk genoemd, gaat lekker lang mee. Het is een redelijk grote bloem, dus je hebt helemaal geen groot boeket nodig. Het staat al snel erg tof in je interieur. Met de juiste verzorging, zoals vaak genoeg vers water, kan de Calla zo’n twee weken meegaan.

> Lees ook: Last van hooikoorts? Haal dan deze bloemen in huis

Anjer

Anjers gaan ook lekker lang mee. Met goede verzorging gaan deze vrolijke bloemen wel drie tot vier weken mee; echt lang dus! Voor het verzorgen van de anjer is het vooral erg belangrijk dat de bloem altijd schoon water heeft, dus vervang het water geregeld.

Alstroemeria

Last but not least. Een persoonlijke favoriet onder bloemen is de Alstroemeria. Deze schattige bloem komt in allerlei frisse zomerse kleurtjes om je interieur helemaal klaar te stomen voor het voorjaar en de zomer. Sommige bloemblaadjes van deze bloem hebben ook nog eens een tof tijgermotiefje.

Toch meer een plantenliefhebber?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hebben: deze bloemen blijven het langste mooi
Sluiten