Bloemen bestellen en laten bezorgen kan bij déze websites

Een goede bos prachtige bloemen kan je interieur een stuk vrolijker maken. Bloemen bezorgen en bestellen is een goede optie wanneer je niet in de gelegenheid iemand persoonlijk mooie bloemen te brengen. Het is een fijne manier om iemand te zeggen dat je dankbaar of trots bent.

Bloemen bezorgen is een geweldige service. Je kiest een mooie bos uit en het wordt in dezelfde week of de dag daarna bij een gelukkige ontvanger bezorgd. Soms met een persoonlijk kaartje of lekkere chocolade.

Kleurige bloemen in je interieur zijn goed voor je (mentale) gezondheid en staan vrolijk. Bezorgde bloemen met een persoonlijke mooie betekenis zorgen ervoor dat je interieur uniek en levendig is. Het lijkt zo’n klein dingetje, maar zo nu en dan een verse bos bloemen kan echt veel betekenen.

> Lees ook: 6 tips om zo lang mogelijk van je bos bloemen te genieten

Bloemen bezorgen kan hier

Lokale bloemist

Er zijn vele lokale bloemisten die bloemen bezorgen. Ons advies: neem daar eerst even een (online) kijkje. Je hoeft alleen even op hun website te kijken of een belletje te plegen om te kijken of ze dat doen.

Het is altijd een goed idee om kleine ondernemingen in jouw omgeving te steunen – en al helemaal in deze periode. Niet alleen dat, vaak kunnen lokale bloemisten een prachtig persoonlijk boeket samenstellen met de favoriete bloemen van jouw geliefden.

Grote websites

Natuurlijk zijn er ook een aantal grote websites die prachtige bossen bloemen verkopen. Bij deze websites kun je er ook voor kiezen om een mooie kaart, een grote ballon of lekkere chocolade bij het boeket te stoppen om er een volledig cadeau van te maken. Leuk om iemand mee te verrassen op een verjaardag of wanneer iemand in verwachting is van een baby.

Hier kun je bloemen bestellen:

Topbloemen
Greetz
Fleurop
De Bloemist
BoeketCadeau
Bloomon

Dit zijn grote websites waar je soms wel verzendkosten moet betalen bij bloemen bezorgen. Daartegenover staat wel dat ze bloemen vaak de dag daarna al bezorgen. Een goede oplossing voor wanneer je eigenlijk te laat was met het bedenken van een cadeautje voor iemand.

Meer lezen over het verzorgen van bloemen en planten

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Bloemen bestellen en laten bezorgen kan bij déze websites
Sluiten