Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 28 nov 2019

Die saaie muur in de keuken zat? Ga voor een over the top bloemen behang

Soms verbazen we ons echt over het feit wat een vrolijk behang in een ruimte toch met die ruimte kan doen. We kunnen ons namelijk goed voorstellen dat deze keuken zonder dit retro bloeme nbehang nogal saai kan zijn. Maar mét dit bloemen behang is het een keuken om door een ringetje te halen.

Dat behang precies op de muur aanbrengen is misschien even een werkje waar je goed de tijd voor moet nemen (de bloemen moeten uiteraard wel goed op elkaar aansluiten), maar we kunnen je verzekeren dat dat echt de moeite waard is.

bloemen behang keuken
Bron: Bolaget

Mogen wij dit bloemen behang, please?

Wie dit bloemen behang heeft opgehangen heeft vast zijn uiterste best gedaan, want we zien geen enkele naad of oneffenheid terug.

Ook goed gekozen: die lichtblauwe kast voor dit behang. Het is heel slim om een minder aanwezige kleur uit het behang te kiezen, en juist deze kleur te gebruiken voor een groot meubelstuk voor die drukke muur. Zo zorg je ervoor dat de kast goed bij het behang past zonder dat de kast wegvalt bij het behang.

bloemen behang keuken
Bron: Bolaget

In de rest van de keuken hangt overigens dezelfde retro vibe. Een mooie plant aan een gordijnrails boven de vensterbank, verschillende eetkamerstoelen rondom de eettafel en een ouderwetse botanische poster? Check, check, check.

bloemen behang keuken
Bron: Bolaget
bloemen behang keuken
Bron: Bolaget

Dat brengt ons naar de woonkamer, waar we de bovenstaande lamp in een hoekje zagen staan. Wat ons betreft verdient deze lamp alle mogelijke aandacht, want wat een beauty! Zo’n soort lamp zouden wij maar al te graag in de kringloop tegen het lijf willen lopen.

> Ook kringloop tips nodig? 6 kringloop tips om áltijd met de mooiste vondsten naar huis te gaan.

bloemen behang keuken
Bron: Bolaget
bloemen behang keuken
Bron: Bolaget

Het kleurenpatroon van de slaapkamer

Een fijne tip voor de slaapkamer: verf een grote kast nét een paar tinten lichter dan de muur waar hij voorstaat. Zo zorg je ervoor dat die kast perfect in het kleurenpatroon van de slaapkamer past, maar is de kleur niet te opvallend of afwijkend. In deze slaapkamer is dat in elk geval fantastisch uitgevoerd.

En nee, in de slaapkamer jammer genoeg géén bloemen behang. Maar hé, het kan niet altijd feest zijn. Deze slaapkamer heeft wél een prachtig bloemen behang.

Andere mooie binnenkijkers om te bekijken:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Die saaie muur in de keuken zat? Ga voor een over the top bloemen behang
Sluiten