Dit huis heeft een dromerige blauwe keuken om heerlijk in te koken

De meeste mensen dromen van een prachtige grote keuken waarin je heerlijk kan kokkerellen. Wij zijn een beetje jaloers op dit Scandinavische appartement met een prachtige blauwe keuken. Daar zien we onszelf wel lekkere koekjes in bakken.

Een blauwe keuken is een redelijk gewaagde keuze, maar in dit huis is de keuken goed in harmonie met de rest van het huis.

blauwe keuken
Bron: Bolaget
blauwe keuken eetkamer
Bron: Bolaget

Mooi blauw is niet lelijk

De dromerige blauwe keuken is de droom van iedereen die graag in de keuken staat te bakken of te koken. Als keukenprinses kun je hier echt je ei kwijt. Door de kalme blauwe kleur is dit een keuken waar je echt tot rust kan komen.

Het kleurtje staat ook helemaal niet truttig doordat het goed gecombineerd wordt met moderne apparatuur. Daarnaast maakt het marmeren aanrechtblad de keuken nog een stukje interessanter en zorgt voor meer dynamiek.

eetkamer met doorzichtige stoelen
Bron: Bolaget

Helemaal gaaf is de keuken in combinatie met de aparte doorzichtige eetkamerstoelen. De stoelen zijn gedurfd, maar pakken in dit interieur goed uit. Ze steken mooi af bij de blauwe keuken, maar zijn wellicht niet zo comfortabel om op te zitten.

roze kinderkamer
Bron: Bolaget

Snoezelig en schattig

Die rustige pastelkleurtjes zijn blijkbaar een trend in dit huis, want ook de gigantische kinderkamer is ingericht met lieve pastelroze meubels en accessoires. De kleur is snoezelig en schattig, maar tegelijkertijd ook heel trendy en toepasselijk voor het gebruik in een kinderkamer.

boekenkast in woonkamer
Bron: Bolaget

Boekenliefhebber

Een echte boekenliefhebber voelt zich ook helemaal thuis in dit huis. De wand in de woonkamer vol boekenkasten is bijna een kunstwerk op zich en een plaatje om naar te kijken. Het is een geweldige luxe om een persoonlijke bibliotheek in huis te hebben.

Meer huizen bekijken voor inspiratie?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit huis heeft een dromerige blauwe keuken om heerlijk in te koken
Sluiten