Een fris blauw interieur met een mid-century twist

Mid-century design kun je goed herkennen aan een aantal elementen. Denk aan donkere houten meubels (vaak op hoge puntige poten), halfronde lijnen, rustige kleuren (voornamelijk bruin- en pasteltinten) en grafische patronen. In dit huis zijn die elementen overal te herkennen. Ze zijn in een fris jasje gestoken door er met verschillende stoffen een blauw interieur van te maken.

Scroll snel door voor een kijkje van binnen!

De verschillende globes die in de hoek zijn opgehangen dragen bij aan het frisse blauwe karakter van dit interieur. Naast kleur, zorgt het ook voor meer diepgang en persoonlijkheid. Dit komt door het vintage gehalte dat globes of wereldkaarten hebben.

De meubels ademen allemaal de mid century stijl. Hoge poten, donker gelakt hout en strakke vormen. De open kast is gestyled met dikke boeken die passen in het kleurenpalet. Dit kun je zelf ook heel gemakkelijk toepassen in huis. Zoek een paar boeken bij elkaar met een mooie kaft en gebruik ze als decorstuk!

There’s more to discover…
Klik op de afbeelding om deze te vergroten en de slideshow te starten.

Wil je meer informatie of je eigen mid-century modern interieur? Bekijk dan dit artikel waarin we de stijl haarfijn beschrijven en je tips geven.

Stadshem

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Een fris blauw interieur met een mid-century twist
Sluiten