Blauw en grijs voeren de boventoon in dit interieur

Wil je graag een kleur op je muren die meer warmte geeft, maar ook goed combineert met andere tinten? Ga dan voor blauw en grijs. En dat de bewoners van dit appartement niet vies zijn van een beetje blauw, is duidelijk te zien in hun woonkamer.

Heb jij moeite met het kiezen van de juiste kleur op je muren? Dan helpt dit artikel je vast verder!

Blauw en grijs zijn neutrale kleuren, die een mooie basis vormen voor je interieur. Combineer het met veel wit voor een koelere look. Liever wat meer warmte? Ga dan voor de combinatie met bijvoorbeeld goud, zoals ook in deze woonkamer is gedaan. Mede dankzij de brocante lijst, de excentrieke haard en plafondversieringen geeft dit een koninklijk gevoel.

Waar de woonkamer doordrenkt is in royal blue, overheerst in de keuken een koele, grijze toon. Het aanrecht is subtiel gedecoreerd met lichtblauw servies, wat ook weer mooi staat bij het marmeren blad. Het layeren van snijplanken is daarnaast ook een speelse manier om het aanrecht wat meer sfeer te geven.

Hoe mooi zijn deze oude deuren, die leiden naar de slaapkamer. Met authentieke elementen voeg je gemakkelijk en smaakvol meer karakter toe aan een interieur.

MEER BLAUW

www.lundin.se

Reageer op artikel:
Blauw en grijs voeren de boventoon in dit interieur
Sluiten