Voor hoge kortingen op kerstspullen én interieur moet je NU bij bol.com zijn

Yes yes yes, vandaag is het onze dag bij de bol.com Black Friday sale. De kortingen die je vandaag op jouw favoriete items krijgt is namelijk niet mis. We helpen je alvast kiezen door de beste deals voor je op een rijtje te zetten.

De Black Friday deals vliegen je vast om de oren, maar we verzekeren dat je deze niet wilt missen.

Korting op je kerstinkopen

Korting op kunstkerstbomen

Het is bijna “officieel” tijd om de kerstboom op te tuigen. Volgens de ongeschreven regels mag dit na Sinterklaas, maar als je nu alvast jouw kerstboom een plekje in huis wilt geven, snappen we dat ook helemaal.

Als je dit jaar een kunstkerstboom aan wilt schaffen, raden we je aan om vandaag bij bol.com een kijkje te nemen. Sommige kunstkerstbomen gaan daar met 50% korting over de toonbank, een kans die wij niet zomaar zouden laten schieten. Hier check je de kortingspagina.

Waar je precies op moet letten bij het kopen van een kunstkerstboom? Dat vertellen we je in dit artikel: Zo kies je dé kunstkerstboom die perfect in jouw interieur past.

Korting op kerstversiering en verlichting

Ook nog niets in huis om ín je kerstboom te hangen? Dan is het jouw lucky day, want je raadt het al: er is ook flink wat korting op kerstversiering en kerstverlichting. Van een kerstboomstandaard tot kerstballen en een snoer vol verlichting, we hebben het allemaal voorbij zien komen.

Black Friday korting op een heel nieuw interieur

Zit jouw online winkelmandje nog niet vol genoeg? Klik dan meteen ook even door naar de andere acties van de dag. Zo zien we onder andere veel korting op meubels, op eetkamerstoelen van Zuiver en Dutchbone (tot wel 38% korting op práchtige stoelen) en korting op sfeerverlichting. Van led-strips tot industriële hanglampen.

En hoe maak je jouw interieur helemaal af? Precies, met woondecoratie. Vandaag zijn er 1114 (!) woonitems met korting online, dus we durven met zekerheid te zeggen dat je wel iets leuks daar tussen gaat vinden.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Voor hoge kortingen op kerstspullen én interieur moet je NU bij bol.com zijn
Sluiten