Emma Bering
Emma Bering Shopping 20 nov 2018

Zo scoor je de allerbeste Black Friday deals voor je interieur

Vrijdag 23 november is het weer Black Friday. Je weet wel, die dag dat alle Amerikanen naar het winkelcentrum gaan om daar met zo’n duizend andere mensen als een stelletje hooligans te vechten om die laptop, dat ene shirtje of die mooie lamp. Sinds een paar jaar is Black Friday ook in Nederland, gelukkig niet met diezelfde gekte. Niet alle winkels doen mee en niet alle deals zijn even goed, maar online is er veel te verkrijgen voor een leuk prijsje. Dus maak je klaar, want zo scoor je de beste Black Friday deals.

Heb je al een waslijst aan Sinterklaas- en kerstcadeau’s? Dan is het weekend van Black Friday het moment om deze cadeau’s in te slaan. Je kan dan (bijna) al je cadeau’s kopen met hoge kortingen.

Wees slim en shop online

Niet dat je niet slim bent als je naar de winkels gaat om te shoppen, maar je kan dan wel een aantal wachtrijen en drukte verwachten. Daarom kan je beter online shoppen. Je kan dan sneller te werk gaan en staat niet in de rij voor de kassa. Bingo!

black friday deals

Bekijk van tevoren de deals

Als je van tevoren al weet wat je wilt hebben zal het tijdens de Black Friday sale alleen maar sneller gaan. Maak een selectie van de items die je wilt hebben en sla de webpagina’s op of zet ze in je favorieten van de site.

Probeer je vooral niet te laten verleiden door alle andere deals die er zijn. Bedenk wat je nodig hebt en hou je daar aan. Vooral op interieurgebied kunnen er een aantal heel mooie deals online komen, maar let op je wensen en budget.

De leukste interieur deals met Black Friday

Tijdens Black Friday kan je in veel (online) winkels goede deals scoren, maar om het wel even Roomed te houden hebben we een paar toffe winkels met Black Friday deals verzameld. Zo heeft de HEMA veel toffe deals met tot wel 50% korting, ook op de woonaccessoires. Ook Albert Heijn heeft toffe Black Friday deals, zoals een blender, airfryer en een Google Home Mini. Precies wat je nodig hebt.

Leen Bakker heeft tot 50% korting op verschillende items en de Blokker geeft 25% korting op servies. Er doen uiteraard meer merken en winkels mee dan bovengenoemden, de complete lijst van deelnemende winkels kan je bekijken op de site van Black Friday Nederland.

black friday deals

Bekijk de prijzen

Als je dan je selectie hebt verzameld kan je het beste nog even prijzen vergelijken met andere verkopers. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaald. Bekijk ook van tevoren of je het product eventueel kan ruilen of terug kan brengen mocht je toch twijfels hebben. Altijd handig om te checken voordat je iets koopt.

Daarnaast is het slim om van tevoren even naar de prijzen te kijken van de producten als ze niet in de aanbieding zijn. Het kan namelijk zomaar zijn dat een winkel de prijs van het product eerst heeft opgehoogd, om vervolgens met de korting om de originele prijs uit te komen. En tja, daar trappen we natuurlijk niet in.

https://roomed.nl/lidl-folder-aldi-folder-week-47-kerst/

Extra tips van de redactie

Ben je toe aan een nieuwe bank, stoelen, lamp of tafel? De interieurwinkels geven korting op deze vaak dure items. Mocht je twijfelen over een nieuw item voor in je huis, dan is het vrijdag toch wel de tijd om de knoop door te hakken.

Laten we niet vergeten dat het al bijna Kerst is, en dat betekent dat de kerstboom binnenkort ook weer in de kamer mag staan. Bij de bouwmarkt Karwei zijn de neppe kerstbomen tijdens Black Friday in de aanbieding. Dus wil je niet al te veel uitgeven, dan is dit je kans.

Mocht je nou vrijdag geen tijd hebben om de beste deal mee te pakken? Geen zorgen! De acties gaan vrijwel allemaal het hele weekend door. En op maandag is het Cyber Monday, dus dan zullen er online nog meer fijne deals te vinden zijn.

Meer shopping tips?

Reageer op artikel:
Zo scoor je de allerbeste Black Friday deals voor je interieur
Sluiten