Emma Bering
Emma Bering Shopping 20 november 2018

Op deze manier scoor je de allerbeste deals op Black Friday 2019

Nog een paar nachten slapen, en dan is het weer tijd voor Black Friday. In Nederland zijn er steeds meer winkels die meedoen met Black Friday, waar wij natuurlijk volledig achter staan. Interieur items met korting, daar mag je ons voor wakker maken. Houd je vast, want zó scoor je de beste Black Friday 2019 deals voor je interieur.

Heb je al een waslijst aan cadeaus voor de feestdagen? Dan is het weekend van Black Friday het moment om deze cadeau’s in te slaan. Je kan dan (bijna) al je cadeau’s kopen met hoge kortingen.

Zo scoor je de beste Black Friday deals

1. Wees slim en shop online

Niet dat je niet slim bent als je naar de winkels gaat om te shoppen, maar je kan dan wel een aantal wachtrijen en drukte verwachten. Daarom kan je beter online shoppen. Je kan dan sneller te werk gaan en staat niet in de rij voor de kassa. Bingo!

2. Do research en bekijk van tevoren de deals

Maak een selectie van de items die je wilt hebben en sla die webpagina’s op. Probeer je vooral niet te laten verleiden door álle andere deals die dat weekend om je oren vliegen. Bedenk wat je nodig hebt en hou je daar aan. Zeker op interieurgebied kunnen er een aantal heel mooie deals online komen, maar let op je wensen en budget.

3. Vergelijk de prijzen

Als je dan je selectie hebt verzameld kan je het beste nog even prijzen vergelijken met andere verkopers. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaald. Bekijk ook van tevoren of je het product eventueel kan ruilen of terug kan brengen mocht je toch twijfels hebben. Altijd handig om te checken voordat je iets koopt.

Daarnaast is het slim om van tevoren even naar de prijzen te kijken van de producten als ze niet in de aanbieding zijn. Het kan namelijk zomaar zijn dat een winkel de prijs van het product eerst heeft opgehoogd, om vervolgens met de korting om de originele prijs uit te komen. En tja, daar trappen we natuurlijk niet in.

4. Niet gelukt op Black Friday? Dan is er altijd nog Cyber Monday

Mocht je nou vrijdag geen tijd hebben om de beste deal mee te pakken, geen zorgen! De acties gaan meestal allemaal het hele weekend door. En op maandag is het Cyber Monday, dus dan zullen er online nog meer fijne deals te vinden zijn.

Hier moet je zijn voor Black Friday 2019 deals voor je interieur

Op dit moment doen er volgens blackfridaynederland.nl 208 winkels in Nederland mee aan Black Friday 2019. Da’s een hele hoop! Benieuwd welke interieurwinkels er aan Black Friday 2019 meedoen? We hebben alvast een paar winkels voor je op een rijtje gezet in dit artikel: Black Friday 2019: hier scoor je de beste deals voor je interieur.

Reageer op artikel:
Op deze manier scoor je de allerbeste deals op Black Friday 2019
Sluiten