9 bizarre kerstbomen die je t贸ch even gezien wilt hebben

Het maakt niet uit waar je naar binnen kijkt, rond deze tijd van het jaar zien we in de meeste woonkamers toch wel een prachtig versierde kerstboom staan. In Nederland kiezen we vaak voor een stijlvolle, wat rustigere kerstboom. En juist daarom is het leuk om te kijken naar kerstbomen die volledig over de top zijn.

Want waar wij een minimalistische kerstboom of Scandinavische kerstboom vaak verkiezen boven iets met regenboogkleuren, zijn er andere landen waar de kerstboom het liefste zo druk, kleurrijk en vol mogelijk mag.

De regenboog kerstboom

Wat ons betreft echt n茅t een tikkie te ver: de regenboog kerstboom. We hebben er heel veel respect voor als je het in je huis kunt combineren, maar zelf zouden we het nooit doen. Je weet in elk geval wel 茅茅n ding zeker met een regenboog kerstboom: jouw kerstboom steelt de show in huis.

Heftige kerstverlichting

Van de bovenstaande kerstboom krijgen we disco-kriebels. We kunnen ons voorstellen dat zo’n kerstboom een geslaagde aankoop is voor kerstfeestjes, maar deze boom elke dag aandoen? Dat is wellicht wat heftig.

Ben je overtuigd na het zien van de bovenstaande video? Dan raden we je een Twinkly aan.

Ho ho ho, waar is de kerstboom?

Op Pinterest kwamen we ze heel veel tegen: kerstbomen die z贸 vol hingen, dat we de kerstboom niet meer konden zien. Dat is natuurlijk een stijl waar je voor kunt gaan, helemaal als je jouw kunstkerstboom niet zo mooi vindt. Bedenk wel hoe veel kerstversiering je nodig hebt voor 茅茅n kerstboom… succes!

Bloemen in de kerstboom

Ok茅, we geven toe, de onderste kerstboom met bloemen vinden we eigenlijk best wel leuk. We moeten nog wel even aan het idee van (droog)bloemen in de kerstboom wennen, maar op een wat subtielere manier denken we dat dit best nog wel eens een kersttrend 2021 kan worden. To be continued.

De roze kerstboom

Elk jaar zien we ‘m weer voorbij komen: de roze kerstboom. Deze variant met polaroids en goed vinden we uiterst creatief, maar of we er zelf zo snel voor zouden kiezen?

Kerstboom-tips waar je hopelijk w茅l iets aan hebt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
9 bizarre kerstbomen die je t贸ch even gezien wilt hebben
Sluiten