Best of 2017: de allermooiste binnenkijkers

Het einde van 2017 is alweer in zicht! Tijd voor ons om de balans op te maken. En dat was nog knap lastig, want in 2017 hebben we veel toffe dingen voorbij zien komen op het gebied van interieur en design. Maar het is gelukt. In aanloop naar de laatste feestelijke dag van het jaar maken wij lijstjes met alle hoogtepunten van 2017. Deze editie: de mooiste binnenkijkers.

Scroll snel door en aanschouw de toppers van afgelopen jaar.

eetkamer

Video: de interieurstijl van Theobert en Jelle

Nog niet zo lang geleden keek Roomed binnen bij Theo-Bert en Jelle, die ons een kijkje gaven in hun mooie huis. Dat dit prachtige herenhuis in Den Haag een nog veel mooier interieur heeft is niet gek. Theo-Bert en Jelle zijn beide interieur liefhebbers pur sang. Dit is dan ook een van onze favorieten van het afgelopen jaar.

roomed binnenkijken

Het huis van binnenhuisarchitect Dennis in Rotterdam

Dit prachtige gebouw was oorspronkelijk een koetshuis uit 1873. Dennis heeft het helemaal verbouwd en het resultaat mag er wezen. Roomed vroeg Dennis het hemd van het lijf en dat resulteerde in deze prachtige reportage.

Video: de interieurstijl van Nina: veel vintage en een beetje villa kakelbont

In juli gingen we op bezoek bij Nina. Haar kleine, maar oh-zo gezellige huisje staat vol vintage finds, accessoires schattige meubels. We maakten er een prachtige video over!

binnenkijkers roomed

De magische combinatie van licht hout en pastel

Afgelopen jaar was pastel terug te vinden in bijna elk interieur dat op Roomed verscheen. Niet gek ook, want de lichte kleuren zijn fris, romantisch maar kunnen ook heel goed gecombineerd worden met stoer beton. Of hout. Die laatste combi vind je in deze binnenkijker.

woonboot in Amsterdam

Vincent en Carin wonen op een prachtige woonboot, net buiten Amsterdam

Stel je eens voor: een rotte woonboot 15 km buiten Amsterdam met een taxatiewaarde van €0 en een groot, verwilderd stuk grond. Klinkt misschien niet meteen als een heel aantrekkelijk aanbod toch? Think again.

Pssst.. Ga jij een spetterend Oud & Nieuw feest geven? Wij hebben dé tips!

Roomed wenst je alvast fijne feestdagen!

Reageer op artikel:
Best of 2017: de allermooiste binnenkijkers
Sluiten