Maud van Dijck
Maud van Dijck Binnenkijken 19 apr 2022

Zien: de eclectische keuken van dit appartement

Doe origineel en mix stoelen in verschillende stijlen aan jouw eettafel (of plaats zelfs een bank). Het Scandinavische interieur waar we vandaag een kijkje binnen nemen laat zien hoe leuk een eclectische twist in je interieur is.

Naast de prachtige keuken zijn wij ook dol op de slaapkamers in dit appartement.

Een mix van eclectisch en Scandinavisch

scandinavisch eclectisch
Bron: Bolaget

Een keukentafel waar je aan wilt zitten

Deze keuken heeft een eettafel waar je de stoelendans wel wilt doen. Zoals je kunt zien wil je soms juist wel een risico nemen en eens totaal verschillende stijlen met elkaar combineren. Zo weet je zeker dat jouw interieur een originele look krijgt. En mismatchen kan juist tot een heel geslaagde look leiden.

Want wat zie je in deze keuken terug? Een simpele witte tafel met een strakke look die goed past bij de lage hanglampen. Daar omheen staat een leuke mix van stoelen in verschillende stijlen. En natuurlijk een prachtige rode bank die samen met het schilderij aan de wand een vintage vibe naar de keuken brengen.

Daarnaast houden we ook van de mix aan planten die overal door deze keuken verspreid staan.

scandinavisch eclectische keuken
Bron: Bolaget

Wanneer je op de bank plaatsneemt zie je de zwart-witte keukenkastjes. En met je blik omhoog gericht zie je weer een nieuwe stijl in dit appartement. Met de industriële gloeilampen en het zwart in de keuken krijgt het interieur hier een wat ruigere look.

Om verliefd op te worden: een Scandinavisch interieur met bakstenen muur

tafelvoetbal keuken
Bron: Bolaget

Ja, er zat nog een hoekje verstopt in de keuken! Een prachtige houten voetbaltafel staat er in weggestopt met een mooie retro groene lamp erboven.

slaapkamer rust
Bron: Bolaget

Op naar de slaapkamers

De pot op de vensterbank vinden wij heel tof! Daarnaast zie je een mooie kleurencombinatie van wit, roze en grijs terug op het bed. Daar kan je voor het slapen nog lekker even lezen onder de lamp. Een verstelbare leeslamp boven je bed is ideaal als je dat graag doet.

Ook zie je in deze Scandinavische slaapkamer dat je een lege muur gemakkelijk kan opvullen met een wandkleed.

scandinavisch slaapkamer
Bron: Bolaget

Dan kom je bij de andere Scandinavische slaapkamer uit waar je toch wel meer een eclectische touch ziet. Hier zie je namelijk weer meer een mix van andere stijlen terugkomen. Het florale bedgordijn heeft een vintage tintje en het bedframe samen met de klassieke radiator geven de ruimte ook een retro gevoel.

Hallo zeg: dit is hét bewijs dat een eclectische slaapkamer stijlvol kan zijn

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zien: de eclectische keuken van dit appartement
Sluiten