Mathilda Verwoerdt
Mathilda Verwoerdt Wooninspiratie 25 sep 2018

Doen: verwerk klimplanten bij je ramen voor een vrolijke look in huis

Planten: we love it! We hebben dan ook nooit genoeg planten in huis. In mooie grote potten op de grond of hangend aan het plafond. Maar wist je dat klimplanten ook heel mooi zijn? Deze planten groeien naar boven en staan prachtig bij het raam, zoals in het interieur van dit mooie huis.

Groene planten: hoe meer ze aanwezig zijn, hoe beter. Vandaar dat we ook zo fan zijn van klimplanten in je interieur. Dit huis is één groot planten paradijs en laat je even zien hoe het moet

Klimplanten
Klimplanten

Prachtige klimplanten bij de ramen

De klimplanten zijn echt de eye-catcher in dit interieur. Ze reiken bijna tot aan het plafond, wat zowel luxe als rust uitstraalt. Super leuk in de vensterbank en het maakt je huis meteen een stuk vrolijker. Wij zijn verkocht!

Klimplanten

Tussen de klimop planten in de vensterbank en op de tafel vind je ook nog mooie plantjes. Eigenlijk zijn het de planten die dit huis tot een mooie eenheid maken.

Klimplanten
Klimplanten

Plantenbehang op de muren

Naast fysieke planten, vind je planten ook op een andere manier terug in dit interieur. Namelijk, op het behang. Het behang in de woonkamer is ondanks de drukke plantenprint heel subtiel. Het maakt de kamer meteen een stuk gezelliger. En als je de trap op loopt naar boven, gaat het daar over in een behang met boom-print. Een zwart-witte, maar daardoor zeker niet minder mooi. Wij houden ervan!

Klimplanten
Klimplanten

In de slaapkamer wordt de plantensfeer natuurlijk gewoon doorgetrokken: de lichtgroene kleur op de muur staat prachtig bij de rest van het huis. En natuurlijk vind je ook hier in de vensterbank en op de kast planten. De super leuke lamp in de hoek matcht mooi met de boeken in de kast.

Klimplanten
Klimplanten

Deze slaapkamer mag dan wat rustiger zijn, maar doet nergens aan onder. Grijs en wit voeren de boventoon, samen met het bruin op de vloer en de stoel aan het bureau. Het zijn natuurlijke kleuren, die laten zien dat eenvoud juist heel mooi is. En ook hier zien we weer leuke plantjes terug.

Klimplanten
Klimplanten

Super schattig behang in de kinderkamer

Naast het plantenbehang, is dit super schattige behang in de kinderkamer ook onze favoriet. Het is super vrolijk en steelt echt de show in deze kamer. De schilderijtjes boven het ledikantje ogen bijna retro en vinden we dan ook een goed idee. En als klapper op de vuurpijl staan zelfs in de kinderkamer mooie planten.

Meer planten in je interieur verwerken?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Doen: verwerk klimplanten bij je ramen voor een vrolijke look in huis
Sluiten