Frederique Rekers
Frederique Rekers Binnenkijken 1 jun 2021

Show some colour: binnenkijken in een huis vol met gekleurde meubels

Het wordt weer heerlijk weer en daar hoort ook een beetje kleur in ons interieur bij: een leuk kleurtje op de muur of (zoals in deze binnenkijker) gekleurde meubels. Je interieur krijgt er een echte opfrisser van én het is makkelijker te combineren dan je denkt.

Kijk snel met ons mee naar binnen!

Een interieur met gekleurde meubels

Dit lichte appartement heeft veel licht en geeft ons echt een zomergevoel. Misschien denk je bij de zomer meteen aan veel geel maar dit huis laat zien dat je ook met andere kleuren het zomergevoel echt naar binnen kunt halen.

Roze bank
Bron: Bolaget

Eyecatchers van kleur

Deze prachtige roze bank steelt echt de show in dit huis. Hij staat midden in de kamer samen met een geel kussen. Je zou het misschien niet zeggen maar geel een roze staat hier echt erg goed.

Geel is dé trend van deze zomer, en dat gaan we terug zien in onze interieurs


Gekleurde meubels
Bron: Bolaget

Gekleurde meubels roze blauw
Bron: Bolaget

Ja je ziet het goed: het blijft niet alleen bij roze en geel. Ook de eetkamerstoelen hebben een vrolijke kleur. Ze hebben gekozen voor een redelijk felle, lichtblauwe kleur. Ondanks dat de kleur goed opvalt, past het goed binnen de rest van het huis.

Als je goed kijkt zie je de gele en blauwe kleur in meerdere dingen terugkomen: in het kleed, de kussens en het servies. Dat is ook meteen de reden waarom er in dit huis zoveel kleuren kunnen worden gebruikt!

Slaapkamer
Bron: Bolaget
Slaapkamer ramen
Bron: Bolaget

De slaapkamer kan je bereiken via de schuifdeuren van de woonkamer. Deze kamer heeft een visgraatparket en heeft een hoog plafond. Doordat je de schuifdeuren open kunt laten en de ramen veel licht doorlaten oogt de ruimte meteen een stuk groter.

Keuken gekleurd
Bron: Bolaget
Gele muur
Bron: Bolaget

Zelfs gekleurde meubels in de keuken

Ook de keuken vergeten ze niet. De hal ernaartoe is geel gekleurd en de keuken zelf heeft een groen kleurtje gekregen. De rode eetkamerstoelen vallen goed op in deze toch wel kleine keuken.

Kinderkamer
Bron: Bolaget

Last but not least: de kinderkamer net een eigen balkon(!). Alle kleine details, planten en kleuren maken de hele ruimte een mooi geheel. Deze kinderkamer zouden wij ook wel willen. 😍

4 tijdloze kleuren voor de woonkamer waarmee je de fout niet in kúnt gaan

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Bolaget

Reageer op artikel:
Show some colour: binnenkijken in een huis vol met gekleurde meubels
Sluiten