Maud van Dijck
Maud van Dijck Binnenkijken 29 okt 2021

Prachtig: we hebben de donkergroene keuken uit je dromen gevonden

Al kriebels in je buik? Wij kunnen niet anders dan verliefd worden op een mooie donkergroene keuken. Een simpele elegante uitstraling is prachtig in de keuken en laat je keuken er ook meteen georganiseerd uitzien.

Zo heb je zelf ook wat meer overzicht als je je aanrecht weer flink vol hebt staan tijdens het koken.

Donkergroen: een heerlijke kleur voor de keuken

donkergroene keuken bolaget
Bron: Bolaget

De wand van keukenkasten is een echte eyecatcher in deze keuken. Zo zie je maar dat ook je eigen keukengerei een echte toevoeging aan je interieur kan zijn wanneer het mooi op display staat. Door voor een mat donkergroen te hebben gekozen krijgt de keuken een bescheiden maar luxe uitstraling.

Wij zijn stiekem heel erg fan van de plant voor het keukenraam. De lichtgroene bladeren springen tussen al het donkergroen van de keuken uit en de pastel roze pot maakt het af.

Combineren kan je leren: deze kleuren matchen het beste bij groen

donkergroene kast
Bron: Bolaget

Groen op groen

Misschien had je het nog niet gezien: de plant linksboven over de keukenkasten. Een plant door je kast slingeren is een leuke manier om wat groen aan je interieur toe te voegen. En het is makkelijk om zo een vlottere uitstraling aan je kast te geven, of het nu in de keuken is of in de woonkamer.

aanrecht pannenrek bolaget
Bron: Bolaget

Ook hier zie je weer dat ze het keukengerei mooi in het interieur hebben verwerkt. Door een simpele houten buis aan de muur te bevestigen kan je heel leuk met haakjes je keukenspullen eraan ophangen. Samen met de rieten mand brengt het wat neutrale tinten aan in de donkergroene keuken.

donkergroene keuken bolaget
Bron: Bolaget

We hebben heel veel aandacht besteed aan de donkergroene kleur van deze keuken, maar die houten tafel met rieten stoelen verdient ook de nodige aandacht.

Ook deze meubels in combinatie met het vloerkleed zorgen voor prachtige neutrale kleuren in de keuken. Het interieur krijgt er een hele warme uitstraling van en je wilt bijna zelf zo aanschuiven met het gevoel van hygge dat het oproept.

Met een uitgezoomde foto van de keuken zie je ook beter wat een toevoeging de witte tegelwand in deze keuken is. De keuze voor een gebroken wit erboven een creëert ook een sfeervolle kijk.
 

Deze trendy kleuren zijn in 2021 helemaal hip in de keuken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Prachtig: we hebben de donkergroene keuken uit je dromen gevonden
Sluiten