Jaime Andreas
Jaime Andreas Compact Wonen 14 apr 2020

Tof: dit interieur laat zien dat een studio gezellig maken niet moeilijk is

Dit appartement bewijst maar weer dat je geen groot huis hoeft te hebben voor een mooi en interessant interieur. Met een kleine ruimte kun je onwijs veel leuke gen gezellige dingen doen. Een appartement of studio gezellig maken is niet moeilijk. Wij laten wat delen van dit appartement zien waar je veel inspiratie uit kan halen.

Bij een klein appartement of een studio is het fijn als je weet hoe je het moet inrichten. Opbergruimte is vaak lastig te vinden en ook badkamers voelen vaak snel krap en claustrofobisch. Hier moet je dus slim mee omgaan.

studio gezellig maken met weinig meubels en veel accesoires
Bron: Bolaget
woonkamer in klein appartement
Bron: Bolaget

Weinig meubels, veel accessoires

Dit is een heerlijk appartement waarin de bewoner een ruimte gebruikt als slaapkamer en woonkamer. Om dat te laten werken, wordt er gebruik gemaakt van weinig meubels. Alleen essentiële dingen worden gebruikt, waardoor de ruimte rustig en geordend aanvoelt.

De schattige accessoires zorgen ervoor dat de ruimte gezellig en persoonlijk voelt. De zachte kussentjes en dekentjes maken de ruimte knusser. De afbeeldingen aan de muur zorgen ervoor dat de muren minder kaal en kil voelen. En we zijn echt dol op de planten in dit appartement. Ze zorgen ervoor dat de kamer lekker levendig en rustig voelt. Wij zouden hier zo kunnen wonen.

woonkamer studio gezellig maken
Bron: Bolaget
bureau in appartement
Bron: Bolaget

Slimme inrichting

Door een kleine ruimte slim in te richten, maak je het ook een stuk gezelliger. Hier wordt gebruik gemaakt van een klein bureautje en voor opbergruimte wordt veel in de hoogte gewerkt in de vorm van planten. Zo vul je de muren ook meer met boeken en accessoires, maar kun je ook meer van je spulletjes kwijt.

kleine keuken in appartement
Bron: Bolaget

Een interessant behang

Een andere manier om een kleine ruimte gezelliger te maken is om te spelen met de kleuren en het behang. In de kleine keuken van dit appartement wordt een grappig interessant bloemenbehang gebruikt om de keuken een persoonlijke touch te geven. Het staat gewaagd en vult gelijk je muur wat meer.

Meer inspiratie uit andere woningen halen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tof: dit interieur laat zien dat een studio gezellig maken niet moeilijk is
Sluiten