Jaime Andreas
Jaime Andreas Binnenkijken 13 feb 2020

Wij zijn enorm fan van dit lichte en harmonische interieur

Het interieur van je huis hoeft niet bombastisch te zijn om interessant en mooi te zijn. Juist de combinatie van een paar kleuren, simpele meubels en hier en daar een kleurige uitschieter, kan ervoor zorgen dat je huis een dynamisch geheel vormt.

Dat is ook het geval in dit huis. De inrichting is vrij simpel en op het eerste gezicht zou je dit huis zelfs saai kunnen noemen. Maar zo saai is het helemaal niet. Wij zijn enorm fan van dit lichte en harmonische huis.

Simpel, maar interessant

slaapkamer met grote ruimtelijke spiegel in simpel interieur
Bron: Bolaget

We beginnen met de slaapkamer, waar de oudste truc uit het boek wordt gebruikt om de kamer ruimtelijker te maken. Het is de spiegel aan de kast die de slaapkamer een ruimtelijk en overzichtelijk uit laat zien. De slaapkamer lijkt een stuk groter dan hij is en ziet er ook nog eens leuk uit, terwijl de inrichting verder heel basic is.

minimalistische witte keuken met meubels in lichte houttint
Bron: Bolaget

De minimalistische keuken is een stuk interessanter dan de slaapkamer. In deze ruimte wordt er slim gebruik gemaakt van de witte keuken in combinatie met de overige meubels met een houttint. De houten meubelen steken mooi en strak af bij de keuken.

De keuken is verder rustig doordat er weinig, maar functionele spullen staan. De plantjes geven de keuken verder een huiselijke en frisse uitstraling.

Woonkamer met interessant schilderij en een plant in simpel interieur
Bron: Bolaget

Ook de woonkamer heeft geen hele spannende meubelen, maar de kamer heeft zeker wel hele interessante kunst. Het schilderij is vrij heftig, maar heeft ook warme kleuren die weer heel erg in harmonie zijn met de grote plant in de kamer.

Woonkamer met elektrische cello aan de muur en grote plant in simpel interieur
Bron: Bolaget

Maar niet alleen het schilderij is een kunstobject in deze kamer. Een persoonlijke favoriet is toch wel de elektrische cello die in de hoek van de kamer hangt. De cello zorgt ervoor dat de kamer er onwijs interessant uitziet. Hierdoor ga je je echt afvragen wie hier woont.

Al met al een fijne woning waar iedereen in zou kunnen wonen omdat het zo basic is, maar toch interessant genoeg om je niet te vervelen.

Meer weten over een minimalistisch interieur? Lees het hier:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wij zijn enorm fan van dit lichte en harmonische interieur
Sluiten