Maud van Dijck
Maud van Dijck Binnenkijken 24 sep 2021

Deze Scandinavische woning laat zien dat je geel in je interieur wilt hebben

Geel is helemaal trendy dit jaar. Deze vrolijke kleur is ook ideaal om in een Scandinavisch interieur te verwerken. Aangezien de Scandinavische stijl vooral gebruik maakt van neutrale tinten springen die gele tinten er nog meer tussen uit.

Wij zoomen in op de leukste items in dit Scandinavische appartement, zodat je kan zien hoeveel verschil die kleine details in kleur en contrast kunnen betekenen.

binnenkijker bolaget
Bron: Bolaget

A pop of colour in je Scandinavische interieur

Het eerste wat je opvalt is toch die prachtige okergele bank. En je ziet hem niet een keer, maar zelfs twee. Ze hebben de spiegel op een slimme plek gezet, zodat het interieur er nog eens mooi in reflecteert.

Het vloerkleed, de kussens en de bank geven het Scandinavische interieur ook een zachtere uitstraling.

Waarom geel de nieuwe accentkleur is die je in je woonkamer wilt

Scandinavisch interieur bank
Bron:

Mooie texturen

Kijk maar eens naar hoe lekker zacht dat vloerkleed er uit ziet! Ook zou je graag onder die deken op de bank willen zitten in dit appartement. Daarnaast wilde we het toffe design van dit tafeltje toch even van dichtbij bekijken.

Scandinavische interieur appartement
Bron: Bolaget

Wanneer we vanuit de woonkamer naar de andere kant kijken zien we de lichte keuken en verlichte kast in beeld komen. Sfeerverlichting kan ideaal zijn om overdag een wat donkere hoek in je huis op te lichten. Zeker in een Scandinavisch interieur wil je juist dat je woning er licht uitziet.

Het mooie design van de rieten hanglamp linksboven kan je natuurlijk ook niet vergeten.

items interieur
Bron: Bolaget

Weer zo’n leuk geel detail dat hier op de hoes van dit muziekalbum te zien is. Het design geeft een eclectische touch aan het Scandinavische interieur en staat stoer op de make-up tafel. Je ziet ook dat de stoel een leuk bolletjes patroon heeft wat je van een afstand niet zo goed ziet.

badkamer appartement
Bron: Bolaget

Ook op de badkamer zie je het geel weer terug in de handdoek wat voor een frisse positieve look zorgt samen met de licht houten toiletbril. Voor een Scandinavisch interieur zijn licht houten meubels altijd een goede keuze.

Scandinavische keuken
Bron: Bolaget

In de keuken zie je dan ook veel houttonen en natuurlijk kan wat groen niet missen. De stoel van de make-up tafel staat hier ook aan de eettafel wat een gestroomlijnd interieur aan dit appartement geeft.

Naast de gele details vinden we het tofste aan dit Scandinavische interieur de mooie verschillende hanglampen.

Wauw: binnenkijken in een zacht, warm en huiselijk appartement vol met houten meubels

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze Scandinavische woning laat zien dat je geel in je interieur wilt hebben
Sluiten