Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Binnenkijken 29 mei 2019

Dit appartement is de definitie van een romantisch interieur

Sommige appartementen zien er schattig uit, sommige hebben een romantische touch, maar dit appartement ádemt gewoon liefde en genegenheid. Zo’n appartement waar je binnenstapt en direct warmte voelt – ondanks dat alles wit en monochroom is. Zo’n appartement waar je je direct thuisvoelt, ondanks dat er geen enkel meubelstuk van jezelf staat. De definitie van romantisch, dus.

Denk aan veel hout, wit, sierlijke vormen, en de juiste stoffen.

woonkamer met romantisch inteireur
romantische eetkamer
planten in een romantisch inteireur

Wit + hout + vormen = romantisch

Je hebt maar één oogopslag nodig om de conclusie te trekken dat dit appartement een fijn en liefdevol geheel is van meubels, stoffen en materialen.

De lichthouten vloer in combinatie met de witte muren en meubels zetten de toon. Samen met de fijne bruin- en pasteltinten en de sierlijke vormen (zoals de ronde spiegel en het ‘raam’ in de muur). Oh, en vergeet ook zeker niet de kracht van een fijne plant en witte bloemetjes.

kapstok aan de muur in slaapkamer
romantisch interieur in slaapkamer
witte bloemen in romantische slaapkamer

Romantisch slapen in een witte kamer

En ook de slaapkamer is de definitie van een plek waar je tot rust komt. Niet alleen oogt het bed en het bedlinnen al fijn en warm, ook de rest van de ruimte is door de houten accessoires en pasteltinten en rustig geheel.

Het lichtblauwe barokbehang op de muur geeft wat extra joie de vivre aan de kamer, wat niet geheel overbodig is. Ook leuk: de kapstok die aan de muur eerder dienst doet als versiering dan als praktisch meubelstuk. En natuurlijk niet te vergeten: witte bloemetjes.

witte keuken
raam in keuken
muur met gat in keuken

Zo maak je een keuken spannend

Waar de keuken an sich alles behalve romantisch en spannend is – eerder ietwat standaard – voelt de ruimte toch goed aan door de houten vloer, fijne accessoires en opvallende muur bij de eettafel.

Door het gat in de muur naar de woonkamer voelt de keuken minder klein aan dan hij is en wordt er op een toffe manier een connectie gemaakt tussen de twee ruimtes. Voor op de wishlist in ons eigen huis!

stoere vloer in gang

En dan de gang. Een ruimte die qua look en feel niet helemaal aansluit bij de rest dankzij de tegeltjesvloer en industriële stoel, maar who cares! Juist het contrast met de rest van het interieur zorgt voor extra spanning. En wie houdt er niet van om een beetje geprikkeld te worden?

Verder kijken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

alvhem

Reageer op artikel:
Dit appartement is de definitie van een romantisch interieur
Sluiten