Jaime Andreas
Jaime Andreas Binnenkijken 3 jun 2020

Dit rustige appartement staat vol prachtige planten

Weer een appartement dat wij graag aan je laten zien. Dit gave interieur staat vol met stijlvolle rustige meubels. Het zijn de prachtige planten en andere accessoires die ervoor zorgen dat dit appartement een stuk levendiger en persoonlijker uitziet. Die balans van rustige meubels en interessante accessoires is wat dit interieur bijzonder maakt.

Het huis heeft verschillende mooie ruimtes waarin dezelfde elementen worden gebruikt.

keuken
Bron: Bolaget

toffe keuken in interieur met prachtige planten
Bron: Bolaget

Een interieur vol prachtige planten

Mintgroene keuken

Laten we beginnen met de heerlijke keuken waar wij onszelf al zien koken. De keuken heeft een frisse mintgroene kleur met houten aanrechtblad. De mintgroene kleur in combinatie met de houten tint zorgt voor een sfeervolle en levendige keuken.

De twee hoge planten op de vensterbank maken de ruimte helemaal af. Ze laten zien dat je helemaal niet veel accessoires nodig hebt om een ruimte interessant te maken.

leeshoek
Bron: Bolaget

home office met prachtige planten
Bron: Bolaget

Comfy leeshoekje

In de hal naar de woonkamer wordt er gebruik gemaakt van een schattig behang met blauwe blaadjes dat perfect past bij dit huis. Het matcht namelijk goed met alle planten die in dit huis staan en past mooi bij de blauwe bank in de woonkamer.

Ons favoriete plekje in dit huis is het leuke leeshoekje in de woonkamer met een handige leeslamp en een comfortabele ronde stoel om in weg te kruipen met je favoriete boek. Een ander gaaf detail in de woonkamer: een plank aan de muur wordt gebruikt als home office. Een goede oplossing wanneer je geen aparte kamer hebt voor een thuiskantoor. Met de plant en de gallery wall is dit duidelijk een persoonlijk stukje in huis.

Ook in deze ruimte staan een aantal hippe planten die samen met de veelvoorkomende houttinten ervoor zorgen dat dit interieur heel natuurlijk en duurzaam aanvoelt.

monstera
Bron: Bolaget

prachtige planten in interieur monstera
Bron: Bolaget

Monstera als statement

Dan moeten we het nog hebben over de gigantische monstera die op de kast in de eetkamer staat te pronken. Toch wel echt hét statement in dit huis. Je ziet dat planten als deze ervoor zorgen dat dit huis lekker vol en gezellig voelt, ook al staan er helemaal niet zoveel meubels.

Meer weten over het verzorgen van planten in je interieur?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit rustige appartement staat vol prachtige planten
Sluiten