Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 18 jun 2018

Binnenkijken bij een huis met grote openslaande ramen en veel planten

Grote openslaande ramen, houten details en veel planten: hebben we je aandacht al? Dit appartement heeft het namelijk allemaal. En dat levert hele fijne plaatjes op die we maar al te graag met jullie delen voor de nodige inspiratie. Kijk je mee?

Ook mooi: wit grijs en groen in de badkamer.

In de woonkamer van het appartement zien we een klassiek kleurenpalet terug: veel grijs, zwart, hout en goudtinten. De leren bank in combinatie met de bijzondere lampen geven een luxe feeling aan het interieur. We vinden het mooi dat de houten details van het raam nog goed te zien zijn. Dat staat weer mooi bij de lichte houten vloer.

Hallo jade groene keuken! Wat een prachtexemplaar. De groene keukenkastjes en het groene marmer hebben precies dezelfde teint, waardoor de keuken een soort paradijsje wordt. Wellicht hadden we de keuken nóg mooier gevonden als er niet gekozen was voor zilveren, maar voor gouden details. Maar hé, we mogen hier al niet over klagen.

Trend: minimalistisch behang

In de slaapkamers is er een lieflijk zacht printje op de muren te vinden. Zo’n behang is helemaal hip als we de behangtrends van 2018 mogen geloven. Een minimalistisch printje doet het namelijk heel lekker dit jaar. Ook hier worden de houten kozijnen als eyechatchers in de kamer gebruikt. Stijlvol!

Dit balkon lijkt wel een tweede huiskamer. Wat een plaatje. We kunnen ons helemaal voorstellen dat dit balkon op het zuiden gebruikt wordt voor lange zomerse borrels en fijne barbecues. Ook heb je een prachtig uitzicht over de hele stad, dus wij weten het wel: we zouden ontzettend vaak op dit balkon te vinden zijn!

Nog meer mooie interieurs om bij weg te dromen

Vond je dit interieur fijn om te zien? Dan hebben we nog een paar interieurs in dezelfde stijl die je zeker mooi gaat vinden. Deze keuken met matzwarte metrotegels bijvoorbeeld, of dit grijze interieur met gouden details. Wil je iets meer bold denken, ga dan voor de combinatie van grijs en bruin.

Bron: fantasticfrank

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Binnenkijken bij een huis met grote openslaande ramen en veel planten
Sluiten