Frederique Rekers
Frederique Rekers Binnenkijken 12 mei 2021

Daar houden we van: binnenkijken in een huis vol neutrale tinten

Neutrale tinten voeren de boventoon in dit appartement in Zweden. De nostalgische, bruinige kleur zie je in veel kamers terugkomen op de muren. We houden jullie niet langer in spanning: scroll snel verder om naar binnen te kijken.

Dit oude appartement straalt warmte uit en heeft op elke muur een andere neutrale kleur die de basis vormt.

Neutrale tinten in huis

Met neutrale kleuren kan je alle kanten op. Deze neutrale tint is zelfs gekozen door Histor voor dé kleur van het jaar 2021. Nieuwsgierig? Laten we dan snel naar binnen kijken in dit appartement.

Neutrale tinten
Bron: Bolaget

Deze zachte tint staat prachtig bij de roze bloemen die zich verspreiden over de hele muur. Erg prettig om naar te kijken vinden wij.

Neutrale kleuren saai? No way, dit huis bewijst dat een tof interieur niet veel nodig heeft


Lichte woonkamer
Bron: Bolaget

Natuurlijk en neutraal

De neutrale tinten in dit huis zie je overal terugkomen. Dit wordt mooi gecombineerd met de natuurlijke kleuren van planten en bloemen. Kussens, kunstwerken en prints maken het af en zorgen ervoor dat het één geheel wordt. Verder heeft dit huis een rustige en vredige uitstraling.

Neutrale tinten in slaapkamer
Bron: Bolaget

Bijzondere kunst

Wow, in deze slaapkamer hangt wel hele bijzondere kunst. Aan de muur hangt een groot soort doek dat eruit ziet als een stuk papier. Erg bijzonder en wederom in neutrale tinten. Naast het bed staat nog een schelpvormig kunstwerk gemaakt van natuurlijke materialen – of is het een échte schelp?

Binnenkijken neutrale tinten
Bron: Bolaget

Ook vanaf deze hoek zien we verschillende soorten kunst: een standbeeld en als je goed verder kijkt een unieke lamp. Wij zien niet zo goed waarvan het gemaakt is, jullie wel?

Binnenkijken Zweeds appartement
Bron: Bolaget

De woonkamer

In deze woonkamer lijkt het niet alsof de meubels bewust bij elkaar zijn samengesteld maar toch past het erg goed samen. De grote groene kamerplant steelt toch wel echt de show in deze kamer. Heerlijk om naar te kijken en een goede opvulling van de ruimte.

Wauw: binnenkijken in een zacht, warm en huiselijk appartement vol met houten meubels

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Bolaget

Reageer op artikel:
Daar houden we van: binnenkijken in een huis vol neutrale tinten
Sluiten