Jaime Andreas
Jaime Andreas Binnenkijken 12 mrt 2020

Neutrale kleuren saai? No way, dit huis bewijst dat een tof interieur niet veel nodig heeft

Een tof interieur hoeft helemaal niet bombastisch en groots te zijn. Dat bewijst dit Scandinavische huis maar weer. In dit interieur worden neutrale meubels en kleuren gecombineerd met een aantal opvallende accenten. Hierdoor ziet het huis er simpel, maar toch bijzonder uit.

Dit interieur laat perfect zien hoe je neutrale kleuren gebruikt zonder je interieur saai te maken. Heerlijke inspiratie voor je eigen interieur!

woonkamer met neutrale kleuren en meubels
Bron: Bolaget
eetkamer woonkamer met blauw-grijze kleur
Bron: Bolaget

Neutraal, maar niet saai

Laten we eerst even naar de woonkamer/eetkamer kijken. Wij zijn groot fan van het gebruik van de zachte blauw-grijze kleur. Het straalt rust en comfort uit. De bank heeft die tint, maar ook de muren hebben een iets donkerdere variant van die kleur. Het is een hele basic kleur, maar door het gebruik van verschillende tinten is het geheel zeker niet saai.

Dat komt mede door het gebruik van de schattige kussens op de bank en de kunstwerken aan de muur. Tezamen zorgen ze voor een interessante kleuruitspatting. Verder geven de houttonen van de tafelpoten, stoelen en de vloer een interessante dynamiek en maken ze de ruimte ook net iets knusser.

keuken met neutrale kleuren
Bron: Bolaget

In harmonie met elkaar

Het leuke is dat de keuken ook perfect in harmonie is met de woonkamer. Ook hier wordt weer gebruik gemaakt van dezelfde blauw-grijze kleur. Een hele frisse kleur voor een keuken. Het zorgt ervoor dat ‘ie open en licht aanvoelt.

Daarnaast combineert de kleur prachtig met de gouden handgrepen, kraan en accessoires op het aanrecht.

keuken met neutrale kleuren en gouden details
Bron: Bolaget

Het eiland in de keuken straalt een bepaalde luxe uit dankzij de gouden details. Dit zorgt ervoor dat de keuken, ondanks de lichte kleur, absoluut niet saai is.

Ook tof: de stoere lampen die een fijn contrast maken bij de zachte kleur van de kastjes en de houten vloer.

Meer interieurs met neutrale kleuren:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Neutrale kleuren saai? No way, dit huis bewijst dat een tof interieur niet veel nodig heeft
Sluiten