Frederique Rekers
Frederique Rekers Binnenkijken 20 mei 2021

Binnenkijken in een knusse hoekwoning met veel licht

We kijken graag hoe een ander woont en daar halen we dan ook veel inspiratie uit. Deze knusse hoekwoning uit Zweden heeft een prachtige lichtinval. In de Zweedse hoekwoning kan je heerlijk genieten van de pracht van de lente door op het balkon.

Een huis vol met licht en gezelligheid dus. Kijk snel mee naar dit knusse Zweedse huis.

Een knusse hoekwoning

Een hoekwoning zorgt er vaak voor dat er van meerdere kanten licht binnenkomt. Ideaal als je van veel zon in je huis houdt. Deze woning heeft een prachtig balkon en hoge ramen waardoor je bijna het gevoel hebt dat je gewoon buiten zit.

Knusse hoekwoning
Bron: Bolaget

Het huis is redelijk ‘rustig’ ingedeeld maar de roze stoel in de woonkamer is toch wel echt de eyecatcher. Hij is gedecoreerd met een kleurrijk kussen en het geeft de kamer een speelse look. Het wordt in ieder geval een stuk interessanter om naar te kijken.💗

Lichtinval woning
Bron: Bolaget
Knusse hoekwoning
Bron: Bolaget

Lichtinval

Hierboven kan je goed zien hoeveel licht er binnenkomt in de kamer. Het meest bijzondere vinden we toch wel de fiets aan de wand. Handig voor als je geen plek hebt om hem ergens te stallen en hey, wij vinden het nog niet eens zo gek staan.

De prachtige bomen bij het balkon geeft in het huis echt een natuurlijke sfeer en een beetje extra groen.

Terras met zon
Bron: Bolaget

Het balkon

Deze plek is toch wel erg knus. Door de omheining wordt er een echte privé ruimte gecreëerd. Heerlijk voor als je even in alle rust wilt genieten van de zon.

Knusse hoekwoning keuken
Bron: Bolaget

De keuken

Wat een leuke keuken. De tegels maken het interessant en de lichtblauwe keukenkastjes maken het erg schattig. Verder is het erg rustig gehouden en ook hier komt er redelijk wat licht naar binnen. Wij zouden wel willen genieten in deze knusse hoekwoning.

Wat knus! Zó gezellig kan een open haard in de slaapkamer zijn

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Bolaget

Reageer op artikel:
Binnenkijken in een knusse hoekwoning met veel licht
Sluiten