Jaime Andreas
Jaime Andreas Binnenkijken 26 jun 2020

Vintage en eclectisch – binnenkijken bij Jenn’s Homestyle met Reliving

Ananda en Jody van Reliving heb je op Roomed al vaker voorbij zien komen: ze zijn onze vintage shoppen-experts. Samen met hen nemen wij een kijkje in het bijzondere en eclectische interieur van Jennie van Jenn’s Homestyle. Haar interieur bestaat uit allemaal bijzondere vondsten en items die je nergens anders ziet.

Reliving is dé online marktplaats voor tweedehands items en design. Hier kun je lekker vintage shoppen en vele gave unieke spullen op de kop tikken. Jennie van Jenn’s Homestyle is een expert in het vinden van mooie spullen. Dat resulteert in een uniek interieur dat het kijken meer dan waard is.

jenn's homestyle interieur
Bron: Reliving

Binnenkijken bij Jenn’s Homestyle

Unieke items

Jennie maakt in haar interieur gebruik van vele bijzondere items die je keer op keer weer verrassen. Ieder item is lekker gewaagd en een statement op zich. Alles heeft een patroon of is lekker kleurrijk.

Toch passen alle kleuren en patronen goed bij elkaar en daardoor voelt het interieur alsnog harmonisch aan. Het klopt gewoon.

Over het inrichten van haar huis zegt Jennie dat ze alles op gevoel doet en dat het belangrijk is een goede basis aan meubels te hebben. Dat is goed te zien aan grote opvallende meubels die vaak het middelpunt zijn van haar interieur. Bijvoorbeeld de luxueuse roze bank.

jenn's homestyle bed
Bron: Reliving

Ook opvallend vinden wij het unieke bedframe met een rieten look die op een mooie manier afsteekt bij het drukke panterprintje op de muur. Het contrast zorgt er tegelijkertijd voor dat het mooi bij elkaar past.

jenn's homestyle woonkamer
Bron: Reliving
banken in woonkamer
Bron: Reliving

Speciale hoekjes

In haar huis heeft Jenn’s Homestyle een paar heerlijke hoekjes gecreëerd. Om te beginnen de woonkamer waar de cognac bank tegen een muur met prachtig behang staat. De bank en de muur passen geweldig bij elkaar door het slim gebruik van passende kussentjes.

knus hoekje met stoel in huis
Bron: Reliving

Ook heerlijk is de zithoek met de oranje-bruine franje stoel die doet denken aan de bank van televisieserie Friends. Het lijkt ons meer dan fijn om hier een boekje te lezen of uit het raam te turen met de grote zwarte panter als gezelschap.

Wil je meer zien van het huis en de vondsten van Jenn’s Homestyle? Dan kun je haar volgen op Instagram. Ook selecteert ze maandelijks tweedehands items voor Reliving.

Meer lezen over vintage shoppen

Wij zijn Ananda en Jody van Reliving.nl: dé nieuwe marktplaats voor tweedehands design en interieur. Door middel van een zorgvuldig gecureerd aanbod door experts willen we laten zien dat je jouw droominterieur kan creëren met duurzame tweedehands items.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vintage en eclectisch – binnenkijken bij Jenn’s Homestyle met Reliving
Sluiten