Frederique Rekers
Frederique Rekers Binnenkijken 2 mei 2021

Wauw: binnenkijken in een zacht, warm en huiselijk appartement vol met houten meubels

Lichte deuren, houten vloeren en hoge plafonds: dat klinkt toch als muziek in je oren? Een gezellig én huiselijk appartement in dat zich heeft gevestigd in Zweden heeft het allemaal. Wij laten het dolgraag aan jullie zien.

Dit appartement geeft sfeer en het is niet moeilijk om je hier een heerlijk leven voor te stellen.

Huiselijk appartement keuken
Bron: Bolaget

Een huiselijk appartement

Een prachtige keuken die laat zien dat een keuken niet altijd groot hoeft te zijn. Hij is gezellig en smaakvol ingericht met een marmeren werkblad. De kleine cafétafel past perfect naast het raam, daar wil je meteen aan gaan ontbijten, toch?

Doorloopkamer
Bron: Bolaget

Naast de keuken bevindt zich een doorloopkamer die wordt gebruikt als kantoor. Als je dan nog een stuk doorloopt komt je uit op de royale slaapkamer. Deze heeft een ruimte garderobekast en een gezellig balkon.

Go Scandi: zo geef je jouw tuin en balkon een Scandinavische make over


Huiselijk appartement slaapkamer
Bron: Bolaget

Woonkamer groen
Bron: Bolaget

De woonkamer

Vanuit de slaapkamer kan je weer doorlopen naar de woonkamer. Elke kamer heeft dus meerdere deuren met meerde toegangen. De lichtgroene muur geeft een mooi contrast met de houten vloer.

Even wegdromen – een portie houten vloeren inspiratie waar je u tegen zegt


Woonkamer appartement Zweden
Bron: Bolaget

Even vanaf de andere kant: als je vanaf de slaapkamer doorloopt naar de woonkamer kom je eerst in een soort halve woonkamer terecht met een open haard. Heerlijk om hierin het vuur aan te steken op een koude winteravond.

De vloeren van dit appartement zijn bekleed met een klassiek visgraat parket. In het woongedeelte erachter zie je grote originele ramen die het zonlicht mooi afbreken. Snappen jullie nu waarom we het een huiselijk appartement noemen?

Houten meubels
Bron: Bolaget

Houten meubels

Een houten vloer, een houten lamp, houten tafel én houten stoelen. Als er één ding duidelijk is, dan is het wel dat de bewoner van dit huis houdt van houten meubels. Wij snappen dat helemaal want het ziet er prachtig uit en het geeft meteen erg veel sfeer.

Binnenkijken in het ‘slow living’ huis van Giuli en Giordi, ouders van 4 kids

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Bolaget

Reageer op artikel:
Wauw: binnenkijken in een zacht, warm en huiselijk appartement vol met houten meubels
Sluiten